Ga naar Updates

Industrial Design Engineering Master classes door TU Delft

Sinds 5 jaar organiseert de faculteit Industrial Design Engineering van TU Delft een serie intensieve, tweedaagse, state-of-the-art Master Classes, speciaal ontwikkeld voor ontwerp professionals.

Sinds 5 jaar organiseert de faculteit Industrial Design Engineering van TU Delft een serie intensieve, tweedaagse, state-of-the-art Master Classes, speciaal ontwikkeld voor ontwerp professionals. De Master Classes worden gegeven door leiders in het ontwerpveld, allen topdocenten of alumni van de faculteit Industrieel Ontwerpen, werkzaam in verschillende disciplines van het zich voortdurend ontwikkelende ontwerpveld.

Vanaf het begin zijn de Master Classes al goed bezocht en zeer positief beoordeeld. In totaal hebben meer dan 300 verschillende deelnemers van meer dan 180 bedrijven hun design kennis geactualiseerd. De belangstelling van deze deelnemers voor nieuwe onderwerpen heeft de faculteit geïnspireerd vanaf maart 2018 weer een nieuwe reeks te verzorgen:

14 & 15 March: Creative Facilitation door Marc Tassoul

18 & 25 April: Lean Innovation door Gert Hans Berghuis

16 & 17 May: Customer Experience Innovation door Erik Roscam Abbing

20 & 21 June: Material Driven Design door Elvin Karana

26 & 27 September: Design for Emotion and Happiness door Pieter Desmet en Anna Pohlmeyer

17 & 18 October: Design Visualization door JanWillem Hoftijzer

22 & 22 november: Design for the Circular Economy door Conny Bakker en Bas Flipsen

In deze kleinschalige masterclasses met 10 tot 16 deelnemers, werk je nauw samen met andere designprofessionals en de ‘master' om het beste uit deze inspirerende dagen te halen. Elke Master Class combineert theorie met interactieve opdrachten en cases: wat je leert pas je direct toe. Dit is een geweldige en zeer effectieve manier om experts te ontmoeten en samen te werken met andere ervaren ontwerpers, uw netwerk uit te breiden en nieuwe kansen te creëren. Leer dus van de experts en van elkaar!

De standaardprijs voor een enkele Masterclass varieert van € 950 tot € 750 voor alumni (zonder btw). Als u in 2018 voor meerdere Master Classes inschrijft, krijgt u een korting van € 100 voor elke extra Masterclass. Als u zich vóór 1 maart 2018 aanmeldt, ontvangt u bovendien een extra korting van € 100 voor elke Masterclass.

Meer weten?

Ook toe aan een update van je ontwerpkennis? Lees dan alles over het volledige aanbod van de IDE Master Classes in deze brochure en bezoek de website voor meer informatie over alle Master Classes.