Ga naar Updates

Reserveer nu voor het diner van Sergio Herman bij Maarten Baas

MAARTEN BAAS MAKES TIME is de titel van de expositie die Maarten Baas in samenwerking met het jubilerende Dutch Design Week maakt. 

Als ambassadeur van de week zal hij design laten zien als de spil van de creatieve wereld. Met TIJD als bindende factor brouwt Maarten zijn eigen cocktail van theater, muziek, performance, fotografie, beeldende kunst, mode, poëzie, illustratie en uiteraard design. De rauwe VDMA garages, in het centrum van Eindhoven, worden een plek waar alle kunsten samen komen.

Maarten ontwerpt te midden van deze theatrale presentatie een tijdelijk restaurant. Chef-kok Sergio Herman verzorgt een culinair menu, dat gedurende 9 dagen zal worden bereid door zijn professionele team (Sergio zelf zal op enkele, nader te bepalen, dagen aanwezig zijn).  Sergio’s signature gerechten worden geserveerd op speciaal door Maarten voor deze gelegenheid ontworpen borden.

Maarten Baas zal u dagelijks om 18.30u persoonlijk ontvangen voor een rondleiding door de zinnenprikkelende tentoonstelling. Hierna neemt u plaats aan -let wel!- gedeelde tafels, om gedurende de hele avond te genieten van het culinaire festijn. 

De kosten voor een avondvullend diner (incl. drank) zijn € 195,- p.p. (incl. BTW)

Tafels: gedeelde grote tafels

Adres: VDMA gebouw, Vestdijk 27, Eindhoven

Tijd: 18:30

Data: 23, 25, 26, 27, 29 en 30 oktober

Heeft u speciale wensen en/of vragen, stuurt u dan een email aan [email protected]

U kunt nu reserveren via deze link.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!