Ga naar Updates

Eerste namen muziekprogramma Dutch Design Week bekend

Dutch Design Week (DDW) verrijkt zijn programma met DDW Music. Gedurende het evenement, van 22 t/m 30 oktober in Eindhoven, zijn er dagelijks liveoptredens op verschillende locaties in de stad.

Dutch Design Week (DDW) verrijkt zijn programma met DDW Music. Gedurende het evenement, van 22 t/m 30 oktober in Eindhoven, zijn er dagelijks liveoptredens op verschillende locaties in de stad. Vandaag maakt de organisatie de eerste namen bekend. Op het programma staan onder meer optredens van Jeremy Loops, Klyne, Benjamin Francis Leftwich en Baauer.

Check www.ddw.nl/music voor meer info + tickets!

 

DDW Music
DDW Music – dat vorig jaar ruim 5000 bezoekers trok – wordt dit jaar voor de tweede keer door DDW, de Effenaar en boekingsbureau Friendly Fire (bekend van festival Best Kep Secret) georganiseerd. Gedurende de week zijn er dagelijks liveoptredens op bijzondere locaties in de stad, zoals Nul ZesHet GaslabVan Abbemuseum en Stroomhuis. Doordat de concerten plaatsvinden in de avonduren, vormen ze een feestelijke afsluiter van elk bezoek aan Dutch Design Week.

 

Programma
Het programma is net zo divers en vooruitstrevend als DDW zelf. De eerste namen op de line-up zijn: Woodie Smalls, Larry Gus, The K, Jeangu Macrooy, Christopher Paul StellingLouis BerryScott & Charlene’s WeddingS.T. Cordell, Indian AskinGeorge CosbyPorchesCompact Disk DummiesKelly Lee OwensJacle BowLucy DacusBeach BabyPalace Wintertraumahelikopter, C Duncan en Andy Shauf.

 

DDW Music Specials 
Daarnaast staan er vier specials op het programma. Voor deze grotere concerten in de Effenaar en het Muziekgebouw Eindhoven zijn tot nu toe Jeremy Loops, Klyne, Benjamin Francis Leftwich en Baauer geboekt.

 

Ketelhuisplein
Op het Ketelhuisplein is een extra podium speciaal voor sound design en muzikale experimenten. Componistenduo Strijbos & Van Rijswijk, dat muziek combineert met vormgeving en technologie, cureert hier een programma waarmee nieuwe vormen van muziekbeleving worden getest met onder meer interactieve composities, concerten en installaties.

 

Tickets
Alle concerten (m.u.v. de specials) zijn gratis op vertoon van een DDW ticket (online vvk: €17,50, excl. servicekosten). Zonder DDW-ticket is de entree €5,00 per concert (alleen deurverkoop). Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, ook voor mensen met een DDW-ticket. Voor de specials zijn kaarten verkrijgbaar via de website van de Effenaar (www.effenaar.nl). DDW-bezoekers met DDW-ticket krijgen € 5,00 korting op de ticketprijs.