Tours

Ontdek het nieuwste wat design te bieden heeft met de rondleidingen van Dutch Design Week. Een kijkje in de toekomst, inspiratie opdoen, de laatste trends en netwerken: dit alles vind je tijdens Dutch Design Week in Eindhoven. Alle tours worden verzorgd door een deskundige Design Guide.
Taste of DDW - Individual
voor individuelen
Maak in 50 minuten kennis met DDW en leer kijken naar design onder leiding van een Design Guide. Je sluit aan bij een groep van maximaal 20 personen.
Inspiration Tour - Individual
voor individuelen
Een inspirerende DDW rondleiding in het stadscentrum van Eindhoven. Je sluit aan bij een groep van maximaal 12 personen.
Hidden Gems Bicycle Tours
voor individuen en groepen
Over de Hidden Gems Bicycle Tours van DDW: Elk jaar maken we een selectie van negen Hidden Gems van DDW: aankomende ontwerpers en inspirerende projecten die te vinden zijn op bijzondere locaties in Eindhoven.
Taste of DAE (Design Academy Eindhoven)
voor groepen
Vanaf dit jaar zal de Graduation Show van Design Academy Eindhoven (DAE) plaatsvinden in De Campina. De Academy biedt rondleidingen aan voor groepen van maximaal 20 personen. Een DAE-student begeleidt u persoonlijk door de tentoonstelling langs afstudeerprojecten op basis van uw interessegebied.
Discovery Tour
voor groepen
- SORRY, WE ZIJN VOLLEDIG UITVERKOCHT - Van kloppend hart van elektronicaconcern Philips tot creatieve proeftuin van Eindhoven: stadsdeel Strijp-S is de plek bij uitstek voor een prikkelende DDW-beleving.
Atelier Tour
voor groepen
- SORRY, WE ZIJN VOLLEDIG UITVERKOCHT - Tijdens deze twee uur durende designsafari staan ontmoetingen met ontwerpers centraal. Je bezoekt ze op de plek waar ideeën worden geboren en uitgewerkt tot innovatief design.
Inspiration Tour - Group
voor groepen
- SORRY, WE ZIJN VOLLEDIG UITVERKOCHT - Gecureerde presentaties worden afgewisseld met spannende underground verrassingen tijdens een inspirerende rondleiding door het stadscentrum van Eindhoven.
Taste of DDW - Group
voor groepen
- SORRY, WE ZIJN VOLLEDIG UITVERKOCHT - Het Klokgebouw is voor velen het startpunt van een bezoek aan DDW. Deze voormalige Philips-fabriek staat door haar diversiteit aan exposities altijd prominent in de belangstelling.
Custom Tour
- SORRY, WE ZIJN VOLLEDIG VOLGEBOEKT - Laat je verrassen door de projecten die wij speciaal voor jullie selecteren en geniet van een zorgeloze tour onder leiding van een professionele Design Guide.