Design Tours

Ontdek het nieuwste wat design te bieden heeft met de rondleidingen van Dutch Design Week. Een kijkje in de toekomst, inspiratie opdoen, de laatste trends en netwerken: dit alles vind je tijdens Dutch Design Week in Eindhoven. Alle tours worden verzorgd door een deskundige Design Guide.

Individuele tours

Taste of DDW Klokgebouw
Individuale aanmelding à € 17,-
Maak in 50 minuten kennis met DDW en leer kijken naar design onder leiding van een Design Guide. Je sluit aan bij een groep van maximaal 20 personen.
Inspiration Tour Downtown Area
Individuele aanmelding à € 53,-
Een inspirerende DDW rondleiding in het stadscentrum van Eindhoven. Je sluit aan bij een groep van maximaal 20 personen.
Hidden Gems Bicycle Tours 2019
Individuale aanmelding vanaf € 25,-
De fietstour is een unieke manier om het festival te beleven. Maak kennis met een aantal sterke ontwerpers op bijzondere locaties in Eindhoven. “De ontwerpers vertellen je persoonlijk het verhaal achter het verhaal. Heel bijzonder om zo meer te leren over hedendaags design. En tussendoor waai je lekker uit op de fiets!”

Groepstours

Discovery Tour Strijp-S Area
voor groepen
Van kloppend hart van elektronicaconcern Philips tot creatieve proeftuin van Eindhoven: stadsdeel Strijp-S is de plek bij uitstek voor een prikkelende DDW-beleving.
Taste of DDW Klokgebouw
Groep aanmelding à € 905,-
Het Klokgebouw is voor velen het startpunt van een bezoek aan DDW. Deze voormalige Philips-fabriek staat door haar diversiteit aan exposities altijd prominent in de belangstelling.
World Design Embassy Tours
voor groepen
Boek een thematische groepsgrondleiding over Mobiliteit, Gezondheid, Water, Circulariteit & Bio-bouw, Openbare veiligheid of Duurzaam ontwerp. Deze tour is zeer geschikt voor zakelijke groepen.
Custom Created Design Tour
Laat je verrassen door de projecten die wij speciaal voor jullie selecteren en geniet van een zorgeloze tour onder leiding van een professionele Design Guide.
Inspiration Tour Downtown Area
Groep aanmelding à € 970,-
In deze tour van 2,5 uur leren jullie het stadscentrum op een andere manier kennen. Tussen verborgen steegjes en drukke winkelstraten ontdek je werk van verschillende ontwerpers, collectieven en presentaties van vooraanstaande culturele instellingen.