Ga naar vorige pagina

Renault

Renault is een trotse partner van Dutch Design Week. Design en Easy Life innovaties passen in de filosofie van Renault. Dutch Design Week (DDW) 2018 maakt die waarden concreet. Sinds de oprichting van Renault in 1898 is Easy Life onderdeel van het DNA. Innovaties die het leven van mensen makkelijker maken, zoals elektrisch rijden.

"Als nu geen nieuwe vormen van mobiliteit worden ontwikkeld, wanneer dan wel? Renault vervult een voortrekkersrol en verkent de mogelijkheden van toekomstige duurzame en gedeelde mobiliteitsoplossingen met drie conceptuele robo-voertuigen EZ-GO, EZ-PRO en EZ-ULTIMO. De trilogie is tijdens DDW voor het eerst te zien in Nederland."

Stap in de Renault ZOE tijdens DDW

De Design Rides zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld tijdens DDW. Het is al jaren een vast onderdeel van het DDW-programma en inmiddels één vast de meest gefotografeerde projecten tijdens het festival. In het kader van de doorontwikkeling van de Design Rides is het logisch om naar 100% elektrische Rides te gaan. Daarom kunnen bezoekers van Dutch Design Week zich sinds DDW18 laten vervoeren in de 100% elektrische auto van Renault, ZOE.

Voor meer informatie over de Renault ZOE ga je naar de website van Renault.

Nieuwe Renault ZOE
Renault