Ga naar Programma
dinners by naresh x envisions x campinaterrein

NARESH x envisions x campinaterrein

Hele week in De IJsfabriek by NARESH x envisions x campinaterrein
Er geldt een afwijkende prijs voor dit onderdeel (€75).

Chefkok Naresh Ramdjas is een meester in smaak. Zijn achtergrond in design maakt dat zijn culinaire creaties een rijke samenkomst van kleur, vorm en textuur tentoonstellen en voeden de verbeelding nog voordat een hap genomen is.

Als onderdeel van Dutch Design Week 2018, werken Envisions en Naresh samen om de werelden van food en design te overlappen middels exclusieve dinerervaringen op een unieke plek: het Campinaterrein.

Deze dinerervaringen vangen elke avond om 18:30 aan. U krijgt een exclusieve rondleiding door de werken van Envisions en geniet van een 4-gangen menu — inclusief amuses en bijpassende dranken — terwijl u zich begeeft in de kleurrijke wereld van Envisions. De prijs voor deze bijzondere avond is €75. Reserveren is noodzakelijk en kan via

envisions

Envisions is een creatief collectief gevestigd in Eindhoven, bestaande multi-disciplinaire ontwerpers met een gedeelde fascinatie voor materiaal onderzoek. Geleid door Sanne Schuurman (art director) onderzoekt het collectief mogelijkheden binnen bestaande productieprocessen van de industrie, door de focus te leggen op het proces in plaats van het eindproduct en biedt bedrijven hiermee nieuwe inzichten in hun bestaande materialen en technieken. 

Download persfoto's
Download