Terug naar Programma

Inter//Active Furniture Collection

Hele week bij Blok 63-S | Strijp-S Door Enrichers

Enrichers ontwerpt voor welzijn en geluk. Onze formule? Neurowetenschappers laten samenwerken met ontwerpers. We werken continu aan het verbeteren van onze werkmethode voor het toepassen van zogenaamde omgevingsverrijking in het dagelijkse leven. Zo hebben we voor NS meubelen ontworpen waarop mensen 40% blijer zijn.

Wanneer bedrijven aan ons vragen om met hen te innoveren, stellen we een team samen van gespecialiseerde ontwerpers. Gedurende het ontwerpproces toetsen we bij University of Cambridge hoe de innovatie effect heeft op mensen.

Naast werken op projectbasis, heeft Enrichers een (inter)actieve meubelcollectie. Zo verkopen we de Floatile watervloer voor meer beweging tijdens het stilstaan, de Bambata waterbank als ijsbreker bij de receptie en hebben we stoelen die in verschillende mate je meer doen bewegen.

www.enrichers.nl

Probeer het Macaron wiebelkussen uit en dijns met elkaar mee op de Bambata waterbank. Voel hoe het is om op water te lopen met de Floatile watervloer en probeer de Moonraker heupkruk. Naast de meubelen die jullie wellicht van ons kennen, laten we met deze presentatie ook een nieuwste Originals serie zien. Deze serie bestaat uit modellen die gebaseerd zijn op de eerste prototypes. Een voorbeeld van een stoel uit deze serie is de schaalkruk "Buoy - Rough Weld" die je wellicht gespot hebt in de stad bovenop een DDW-taxi.

Enrichers' Inter//Active Furniture Collection

Enrichers toont haar inter/actieve meubelcollectie op het Sectie-C terrein in de hal van Collaboration-O. In deze hal worden de meubelen van Enrichers gemaakt. Tijdens het bezoeken van de expositie kun je hier genieten van koffie en cake.

Enrichers heeft de afgelopen jaren een collectie bewegende meubels ontworpen. Bij deze expositie krijg je een mooi overzicht en kun je voelen wat die bewegingen met je doen.