Ga naar Programma

Antenna Conference - the world's best design graduates

Mon 22 oct in Klokgebouw by Design Indaba & Dutch Design Week
Er geldt een afwijkende prijs voor dit onderdeel (Conference Ticket €95 ). Dit evenement is besloten voor publiek. Bestel hier een ticket.

Ontmoet de nieuwe generatie in design

Op maandag 22 oktober gaat de tweede editie van Antenna van start tijdens Dutch Design Week. Antenna biedt toptalenten uit de hele wereld de kans hun visie te delen en hun ideeën werkelijkheid te laten worden. Een mooie kans om samen met andere (internationale) designprofessionals, deskundigen en innovatieve organisaties deze nieuwe generatie te leren kennen en aan te sluiten bij dit wereldwijde netwerk en platform.

Kansen voor ideeën met impact

Antenna is opgezet door Dutch Design Week en Design Indaba en is een internationaal netwerk en platform voor de volgende generatie in design. Een generatie die met nieuwe inzichten, duidelijke idealen en sterke ambitie een positieve impact wil maken op de wereld. Geen oppervlakkige producten of grote namen, maar mensen die antwoorden zoeken voor maatschappelijke vraagstukken. Antenna selecteert deze talenten, helpt ze in hun ontwikkeling, koppelt professionals aan talent en activeert de wereld om deze uitdagingen aan te pakken.

Kijk op www.antenna.foundation voor meer info over Antenna.

Programma

13:30 | Walk-in: registratie gasten

14:00 | Start conference

18:15 | Borrel en netwerken

Antenna is de kans om aan te sluiten bij dit nieuwe netwerk en om de 20 toptalenten van dit jaar te ontmoetne. Dus mis het niet en koop nu je tickets.

  • Conference Ticket € 95 early bird - Toegang tot Antenna Conference - voor toegang tot het Klokgebouw is een DDW-ticket noodzakelijk

The next generation in design 

Antenna is een platform voor jong, internationaal designtalent, geïnitieerd door Design Indaba en Dutch Design Week. Het beste van een volgende generatie die met nieuwe inzichten, duidelijke idealen en sterke ambitie een positieve impact wil maken op de wereld. Geen oppervlakkige producten of grote namen, maar mensen die antwoorden zoeken voor maatschappelijke vraagstukken. Antenna geeft ze een stem en de kans de wereld te veranderen. 

We selecteren elk jaar 20 talenten en bieden ze een podium tijdens een inspirerende en uitdagende conferentie en expo. Maar Antenna is meer. We zien de ideeën van morgen ook graag werkelijkheid worden. Daarom bouwen we aan een internationaal netwerk, bieden coaching en tools en zoeken samenwerkingspartners die met ons de uitdaging willen aangaan om plannen te realiseren.

 

 

Website: http://
Partners
Download persfoto's
Download