Ga naar Programma

Boisbuchet

Hele week in Sectie-C: Hall 08 by Domaine de Boisbuchet C.I.R.E.C.A.
Dit onderdeel is open voor bezoekers.

Domaine de Boisbuchet, internationaal centrum voor ontwerp, architectuur, kunst en natuur, presenteert zijn avant-garde workshops die iedere zomer op een schitterende plek in Zuidwest-Frankrijk plaatsvinden op Sectie-C. Sectie-C is een bruisend terrein met studio’s, workshops, tuinen, podia, exposities en labs. Ons vast personeel, ambassadeurs en alumni presenteren Boisbuchet's Summer Workshops 2019, verbonden met Bauhaus Centenary, met de meest innovatieve creatieven van het moment.

Objecten van Boisbuchet's gerenommeerde ontwerpcollectie worden gecombineerd met films over Boisbuchets workshops, experimentele architectuur en de internationale groep die de plek tot een mustmaken voor ontwerp- en architectuurliefhebbers.

Domaine de Boisbuchet

Domaine de Boisbuchet, internationaal centrum voor ontwerp, architectuur, kunst en natuur, presenteert zijn avant-garde workshops die sinds 1990 iedere zomer plaatsvinden op een schitterende plek in Zuidwest-Frankrijk. Ieder jaar nodigen zij de meest inspirerende architecten en ontwerpers van alle hoeken van de wereld uit om bij Domaine de Boisbuchet een 7-daagse workshop te geven. Iedere tutor gebruikt de inspirerende natuurlijke omgeving, en verwerkt dit in een thema waar deelnemers op kunnen voortbouwen. De deelnemers zijn professionals en studenten van diverse achtergronden: ontwerp, architectuur, kunst en techniek.

Download persfoto's
Download