Terug naar Programma

Atelier Dinner

Za 19 okt - zo 27 okt bij Sectie-C | Sectie-C

Heerlijk genieten van een 3-gangen lunch of diner inclusief bijpassende dranken tussen het werk van een designer op Sectie-C!

Hoe dineren wij in het jaar 2050?
In vier verschillende ateliers host Eylien Lommen van LEF, Lets Explore Food elke dag lunches en diners uit de toekomst. Tussen de zaagtafels, lasapparaten en boren kunnen groepen van tussen de 15 en 30 personen een ware eetbeleving meemaken.

Tijdens de maal wordt u door middel van koptelefoons zintuigelijk meegenomen in een hypothetische toekomst van het eten. Het eten, de drankjes, de hele ervaring wordt op futuristische wijze tot u gebracht. Pakt het dystopisch, utopisch of nostalgisch uit?
Dat moet u zelf maar mee maken op Sectie-C tijdens DDW.


19 oktober - Studio Daniel Costa

20 oktober - Bart Joachim van Uden

21 oktober - Enlightens / Mies Loogman

22 oktober - The Love Bird Company / Ronald Sponsolee

23 oktober - Bart Joachim van Uden

24 oktober - Studio Daniel Costa

25 oktober - Bart Joachim van Uden

26 oktober - Studio Daniel Costa

27 oktober - Enlightens / Mies Loogman

Partners

Sectie-C

Sectie-C is een grenzeloos domein waarin onafhankelijke denkers en authentieke doeners samenkomen in een unieke, organische cultuur. Sectie-C is een bastion van nieuwe ideeën, producten en oplossingen. Sectie-C is bevolkt met talent en vaardigheden. Organische samenwerkingen tussen meer dan 250 creatieve ondernemers, ontwerpers, muzikanten, communicators en ambachtslieden maken Sectie-C tot een bijna zelfvoorzienende enclave.