Terug naar Programma
Coffee Composer
CoffeeComposer

Sensetainable

Herdefiniëring van de industrie met ontwerp

Hele week bij Veem | Floor 3 | Strijp-S

"Sensetainable "* is een speelse manier van jonge designbedrijven uit Berlijn om nieuwe co-creatie concepten te presenteren.

Sensetainable bestaat uit een groep bedrijven, namelijk: "ILPS" - Madeleine Marquardt, "SinnAesthetik" - JiHye Kang en Victor Gonzalez, "urban:eden" - Paulina Grebenstein, "Cooking New Material" - Youyang Song en "Coffee Composer" - Xinyue Yang en Antonia Nandori. Samen streven zij ernaar om experimentele en interactieve ontwikkelingen te demonstreren, die de gebruiker bij het productieproces betrekken. Met als doel de gebruiker tot co-ontwikkelaar te maken en aan te moedigen de status quo te veranderen.

Sinn Ästhetik

Sinn Ästhetik
Studio SinnAesthtik onderzoekt de verbinding tussen menselijke zintuigen en ambachten. Hun werkwijze ontstaat door de symbiose van kunst, interactieve objecten en de ontwikkeling van nieuwe processen. Op DDW exposeren ze "The Underglaze Drawing Machine for Porcelain" - een hulpmiddel voor gepersonaliseerde porseleinen artefacten.

Sinn Ästhetik

Sinn Ästhetik is een ontwerpbureau gevestigd in Berlijn. Hun projecten onderzoeken de symbiose van kunst, interactieve objecten en de ontwikkeling van materiële werkprocessen met een focus op de menselijke zintuigen. Hun doel is om de essentie van hun innovatieve ontwerpoplossingen en producten met partners te delen en zo bij te dragen aan hun succes. De filosofie van STUDIO Sinn Ästhetik is de balans tussen poëzie en functie en eenvoud en speelsheid.