Terug naar Programma
YA Present! '18 Evening Session
Rome Smidt

YA Present! | Evening sessions

UNDER CONSTRUCTION, een avondprogramma in dé expositie met het eindexamenwerk van de nieuwste lichting designers van alle Nederlandse academies.

Hele week bij Sectie-C | Sectie-C

Met continue, performance-achtige wisselingen van het getoonde werk – ommuurd door alle projecten die in 1.579 dozen in de opslag van de bouwplaats zijn te zien – laten 67 talenten zien dat zij zich nog in de vroege opbouw van hun carrière bevinden, na eerst hun creatieve zelf te hebben gevormd.

Net afgestudeerd, maar dan begint het natuurlijk pas voor de nieuwste lichting Dutch designers – de young alumni ofwel YA’ers – die zich tijdens Dutch Design Week presenteren met YA Present! Portfolio? Wordt aan gewerkt. Website. Idem. Carrière? Eigen bedrijf? Wordt allemaal nog aan gewerkt. En ja, ook aan deze expositie wordt gewerkt.

YA Present! UNDER CONSTRUCTION is een dynamische, levende expositie. Beklim het steigerwerk en zie vanuit de hoogte hoe jonge, vers afgestudeerde designtalenten zoeken, schuiven en draaien met hun eindexamenwerk, en de eerste fundamenten leggen van hun professionele carrière als designer.

Elke dag om vijf uur is het BUBBLE TIME! Verzamel je in de YA-cuzzi voor een live podcast met gasten die elk hun inzichten toevoegen aan ons ontwerpmanifest-in-ontwikkeling.

Bezoek ook de YA Present! EVENING SESSIONS, een inspirerende serie events inclusief de feestelijke lancering van de YA Special! van Dude, Dutch Designers Magazine.

Zoals te zien in
Partners

BNO

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers BNO is een vereniging, opgericht door ontwerpers, voor ontwerpers. Onze geschiedenis gaat ruim honderd jaar terug, en vandaag de dag zijn we de grootste community van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. Ons professionele team werkt doortastend aan de ondersteuning en promotie van ontwerpers en hun vak, zowel in Nederland als in het buitenland.