Terug naar Programma
A full - Digital Wednesday - house
Raoul Hollants Photography

Exploring the edges of Digital Design

Een speciaal one-night live-evenement, aangeboden door Digital Wednesday

Wo 23 okt bij Igluu | Downtown

Onze jaarlijkse viering van digitaal ontwerp & arts met het populairste en meest relevante werk in dit creatieve veld. Dus ontdek, verbaas, lach, leer, inspireer, praat en drink met ons!

OP ONS PODIUM:

Daan Klaver
In een wereld waar alle e-commerceplatforms er hetzelfde uitzien, zal Daan Klaver - mede-oprichter van 3x E-commerce Site of the Year Winner Build in Amsterdam - laten zien waarom creativiteit en grote ideeën relevanter zijn dan ooit en hoe hij 'e-commerce gelijkheid' bestrijdt.

Amber Jae Slooten
Modeontwerper, mede-oprichter en creatief directeur van The Fabricant, een digitaal modehuis. Ze werkt met het lichaam, animatie en digitaal modeontwerp. Haar werk stelt aan de orde hoe we in de toekomst kleding zullen passen, kopen en dragen. Amber Jae speelt met de manier waarop onze digitale identiteit vorm kan krijgen met behulp van VR, AR en MR.

Frank Vogt
Met behulp van software, scripts en programmeerbare verf kan zijn werk worden gekwalificeerd (of zelfs gestigmatiseerd) als 'digitale kunst'. Maar Frank noemt zijn kunst niet 'digitaal', want kunst gaat over de ongelooflijke beelden die je maakt en de emoties die ze achterlaten. Dus voor Frank is het gewoon 'Wednesday'.


Een fragment van de editie van vorig jaar:

Partners

Digital Wednesday

Digital Wednesday is een groeiende community van digitale marketingprofessionals in de Brainport-regio. Met Digital Wednesday verbeteren we de kwaliteit van relevante, digitale kennis en het persoonlijke netwerk van (digitale) marketingprofessionals.