Terug naar Programma

ooclock

Hele week bij Blok 63-S | Strijp-S Door 2Creatics
Endorsed by Effenaar, Friendly Fire

OOCLOCK is te zienin Yksi Expo, Torenallee 22-04, 5617 BD Eindhoven.

OOCLOCK is een compleet nieuw klok concept.Industrieel ontwerp door René Holten, mechanisch ontwerp door Gidy Knoors, Electronisch & software ontwerp door Matthijs Hajer.

Met zijn indrukwekkende 70 cm diameter en 3 roterende elementen een geluidloze getuige van de tijd. De binnenste ring laat de seconden zien, de middelste ring uren, en de buitenste ring minuten.

OOCLOCK is gemaakt van topklasse materialen. De wijzers zijn van staal. Gecoat in verschillende kleuren, en ook verkrijgbaar in mooie metaaloxides en zelfs bladgoud. OOCLOCK heeft geen onderhoud nodig en het instellen van de tijd is een plezier. OOCLOCK maakt een wifi verbinding met je mobiele telefoon en je kunt een tijd instellen in het menu op je mobiele telefoon.

2Creatics

Productontwikkeling en technische engineering van OOCLOCK is gedaan door Gidy Knoors en Matthijs Hajer van 2Creatics.
2Creatics is een klein team van enthousiaste technologie ontwikkelaars en ontwerpers. Opgericht door Gidy Knoors en Matthijs Hajer.
Wij ontwikkelden vele jaren voor high tech bedrijven, en houden van productontwerpen. Nu brengen we technologie en interieurdesign samen en maken producten op het kruispunt tussen design en kunst.
www.ooclock.design

René Holten

René Holten is ontwerper van OOCLOCK.
René Holten is ontwerper bij zijn eigen studio in Maastricht en studeerde aan de Kunstacademie Maastricht en de Design Academie Eindhoven.
Hij heeft de laatste 20 jaar vele producten ontworpen en talrijke internationale design prijzen gewonnen.
www.reneholten.nl

2creatics

duurzaamheid - people planet profit