Ga naar Updates

Programma DDW Music

Dutch Design Week (DDW), van 17 tot en met 25 oktober in Eindhoven, versterkt het festivalgevoel met de introductie van DDW Music. Gedurende de week zijn er dagelijks liveoptredens op verschillende locaties in de stad, gratis toegankelijk op vertoon van een DDW passe-partout.
Muziekprogramma Dutch Design Week compleet

Dutch Design Week (DDW), van 17 tot en met 25 oktober in Eindhoven, versterkt het festivalgevoel met de introductie van DDW Music. Gedurende de week zijn er dagelijks liveoptredens op verschillende locaties in de stad, gratis toegankelijk op vertoon van een DDW passe-partout. Twintig nieuwe namen maken de line-up compleet. Eerder werden shows van Two Gallants en Rufus Wainwright aangekondigd. De online ticketverkoop is reeds gestart. Kijk op de website van het evenement voor meer informatie en het volledige programma.

DDW Music

DDW Music is een samenwerking tussen Dutch Design Week, de Effenaar en boekingsbureau Friendly Fire. Tijdens de week zijn er in de stad liveoptredens in onder meer café Altstadt, Van Abbemuseum, Tuchthuis, Stroomhuis, café Wilhelmina, Arcade, Nul Zes – en op het Ketelhuisplein (dagelijks van 16.00 en 19.00 uur).

Line-up compleet

Het programma van DDW Music is met onder meer folk, garage, indie en electronica divers en vooruitstrevend. De complete line-up is als volgt: Rufus Wainwright, Ryley Walker, Afterpartees, Falco Benz, Dazzled Sticks, OIJ, Two Gallants, St. Tropez, Nouveau Vélo, LoneLady, New Desert Blues, Rachel Sermanni, Throes + The Shine, BEA1991, Charlie Cunningham, Demob Happy, K.Flay, K15, STUFF., Young Marco, The Prettiots, Fickle Friends, Elvis Perkins, Seven Davis Jr, Hollis Brown, Grim Tim, I Have a Tribe, Fraser A. Gorman, The Homesick.

Tickets

Alle concerten (m.u.v. de Specials) zijn gratis op vertoon van een DDW passe-partout (online voorverkoop: €16,00, excl. Servicekosten). Zonder passe-partout is de entree €5,00 per concert (alleen deurverkoop). Voor de eerder aangekondigde Specials van Two Gallants (Effenaar, donderdag 22 oktober) en Rufus Wainwright (Muziekgebouw, zondag 25 oktober) zijn kaarten verkrijgbaar via de website van de Effenaar (www.effenaar.nl).

The Closing Party

Ook nieuw dit jaar: The Closing Party, het officiële eindfeest van DDW op zaterdag 24 oktober in de Effenaar. Tickets voor deze avond, met optredens van onder meer dj’s/producers Kutmah (VK) en Zes (NL), zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van DDW.

Dutch Design Week vindt plaats van zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober in Eindhoven (Nederland). Met het thema ‘What if...’ eert en benadrukt DDW dit jaar negen dagen lang de verbeeldingskracht van ontwerpers. Kijk voor tickets, het programma, actuele openingstijden en meer informatie op www.ddw.nl. Of volg DDW via Facebook, Instagram en Twitter (#DDW15).

Download het persbericht (Nederlands)

Download

Download het persbericht (Engels)

Download