Ga naar Updates

Open Call 'What if Lab: Leolux 2030'

What if Lab en Leolux werken samen om een (ver)beeldende visie op wonen presenteren; buiten de gebaande paden, met grens verkennend en –verleggend conceptueel interieurdesign.

Wat zijn factoren die ons interieur in de komende 10 jaar gaan bepalen? Welke macrotrends die nu in de wereld aan te wijzen zijn kunnen vertaald worden in scenario’s voor wonen in 2030? En hoe kan onze huidige kijk op de toekomst bijdragen aan producten die ons leven gaan veraangenamen?
 
Als innovatief bedrijf wil Leolux antwoord kunnen geven op dit soort vragen en daarmee een (ver)beeldende visie op wonen kunnen presenteren; buiten de gebaande paden, grensverkennend en –verleggend conceptueel interieurdesign. Deze conceptuele benaderingswijze vormt voor Leolux de basis voor de samenwerking met designers in het What if Lab, en leidt naar een verkenning van de verre toekomst die vertaald kan worden naar de consumentencollecties van morgen.
 
Uit de visies die de deelnemende ontwerpers ontwikkelen worden er twee geselecteerd en uitgewerkt om van 19 tot 27 oktober te presenteren op Dutch Design Week 2019.
 
Is dit een uitdaging die bij jou past? Klik dan hier voor meer informatie en de aanmeldingscriteria voor What if Lab: Leolux 2030.