Welkom op Dutch Design Week 2019!

Scroll down for more
Download de Dutch Design Week plattegrond
We bieden gratis DDW plattegronden aan op elke DDW locatie om je door de 9 DDW design areas te leiden, maar je kunt hier ook een desktopversie van de kaart in PDF downloaden. Of bekijk een interactieve kaart in je Mijn DDW account!
Download plattegrond

Dutch Design Week (DDW) presenteert dit jaar 8 ontwerptrends die de belangrijkste ontwikkelingen markeren binnen het ontwerpveld. Ontdek alle trends in het DDW Magazine!

Meer verhalen
Magazine

DDW Trend: De kracht van ‘WIJ’

18 Oct, 2019
Dutch Design Week DDW Trends DDW19
Dutch Design Week (DDW) presenteert dit jaar 8 ontwerptrends die de belangrijkste ontwikkelingen markeren binnen het ontwerpveld. In deze trend verkennen we het belang van samenwerking en je krachten bundelen.
Magazine

DDW Trend: Red ons

14 Oct, 2019
Dutch Design Week DDW Trends DDW19
Dutch Design Week (DDW) presenteert dit jaar 8 ontwerptrends die de belangrijkste ontwikkelingen markeren binnen het ontwerpveld. In deze trend verkennen we het oplossend vermogen van de ontwerper met betrekking tot de uitdagingen van de moderne maatschappij.
Magazine

DDW Trend: Het Designmuseum

11 Oct, 2019
Dutch Design Week DDW Trends DDW19
Dutch Design Week (DDW) presenteert dit jaar 8 ontwerptrends die de belangrijkste ontwikkelingen markeren binnen het ontwerpveld. In deze trend verkennen we de rol van ontwerp als museaal object.
Magazine

DDW Trend: De onzichtbare ontwerper

07 Oct, 2019
Dutch Design Week DDW Trends DDW19
Dutch Design Week (DDW) presenteert dit jaar 8 ontwerptrends die de belangrijkste ontwikkelingen markeren binnen het ontwerpveld. In deze trend doet de ontwerper een stapje terug als eigenaar en verkennen we het idee van een onzichtbare ontwerper.
Magazine

DDW Trend: Terug naar aarde

04 Oct, 2019
DDW Trends Dutch Design Week Ambacht
Dutch Design Week (DDW) presenteert dit jaar 8 ontwerptrends die de belangrijkste ontwikkelingen markeren binnen het ontwerpveld. In deze trend verkennen we nieuwe toepassingen van keramiek.
Magazine

DDW Trend: RE/CONNECT

30 Sep, 2019
DDW Trends Dutch Design Week Digitaal
Dutch Design Week (DDW) presenteert dit jaar 8 ontwerptrends die de belangrijkste ontwikkelingen markeren binnen het ontwerpveld. In deze trend verkennen we de behoefte om via design weer meer verbinding met elkaar te maken.
DDW at Night
Duik met DDW at Night het Eindhovense nachtleven in! Van feestjes tot DDW Music Festival concerten, en van experience dinners tot exposities.
Check het programma!
Magazine

#Gamechangers by ABN AMRO: Jalila Essaïdi

16 Oct, 2019
Dutch Design Week DDW19
Rioolvet. Klinkt vies hè? Is het ook: het is de drab die ontstaat door vetten en oliën uit voedsel en cosmetica die we dagelijks door de gootsteen spoelen. Smerig spul, en toch weet kunstenaar en ondernemer Jalila Essaïdi er iets van te maken. In de Game Changers Experience van ABN AMRO presenteert ze de eerste kaarsen uit rioolslib.
Magazine

#Gamechangers by ABN AMRO: Adrianus Kundert

10 Oct, 2019
Dutch Design Week DDW19
Een leren tas die glanst van ouderdom, dat zien we graag. Oma’s broodtrommel met gebarsten email: voer voor nostalgisten. Maar een doodgewone vergadertafel die mooier wordt door gebruik? Productontwerper Adrianus Kundert bedacht de Transformer Table, door ABN AMRO geselecteerd voor de Game Changers Experience op DDW19. Adrianus is gefascineerd door verandering en slijtage. Maar ook door massaproductie en nieuwe technieken. Zo ontstond uit zijn praktische en creatieve manier van omdenken een even simpel als verrassend duurzaam product. Aan tafel!
Nieuws

ABN AMRO x Driving Dutch Design

08 Oct, 2019
Dutch Design Week DDW19
Minimalistisch, experimenteel, innovatief en vooruitstrevend: Nederlandse vormgevers gooien wereldwijd al tientallen jaren hoge ogen met hun ontwerpen en design thinking. ABN AMRO weet hoe belangrijk Dutch Design voor onze economie is en juicht ondernemerschap binnen deze industrie toe.
Magazine

#Gamechangers by ABN AMRO: MarcelvangalenDesign

04 Oct, 2019
Dutch Design Week DDW19
Microvezels: klinkt onschuldig, toch? Allesbehalve, zegt ontwerper Eric van Slooten (directeur van MarcelvangalenDesign). Hij noemt ze ‘sluipmoordenaars’ die van onze oceanen een plasticsoep maken. Ontmoet de Game Changers van ABN AMRO.
Magazine

#Gamechangers by ABN AMRO: House of Thol

03 Oct, 2019
Dutch Design Week DDW19
Je kent het wel: na een paar dagen kleuren de eerste bananen al bruin en lijkt de binnenkant van de avocado meer op een gepofte aardappel. Wat doe je? Meestal is weggooien het antwoord. Zonde, vindt House of Thol. Ontmoet de Game Changers van ABN AMRO.
Nieuws

Bezoek de ABN AMRO Game Changers op DDW19

01 Oct, 2019
Ambassadeurs Dutch Design Week
"Ontwerp een product dat een alledaags probleem oplost én de ecologische voetprint helpt te verlagen." Met die opdracht stuurde ABN AMRO afgelopen voorjaar tien ontwerpers op pad.