Dutch Design Week 2018 is voorbij!

Bekijk de DDW18 aftermovie

Met ruim 2.600 (inter)nationale ontwerpers, verspreid over 120 locaties in Eindhoven, was er op DDW18 meer te zien dan ooit tevoren. Om je weer even onder te dompelen in DDW18, neemt de aftermovie je mee langs de acht design areas en zelfs mee de nacht in naar DDW Music Festival.

DDW18 design routes
Heb je de DDW Design Routes dit jaar gezien? Bekijk hier de routes, de bijzondere locaties & interessante verhalen van de ontwerpers!
Bekijk de routes

We hebben van iedere dag een korte DDW18 area recap gemaakt. Bekijk de verhalen, foto's en video's van Strijp-S, Sectie-C, Downtown, Central, Hallenweg, Strijp T+R, Campina en Plan-B.

Magazine

DDW18 Close-Up: Bio Art Laboratories

14 Jan, 2019
Recap
Verscholen in een groen domein in Strijp ligt BioArt Laboratories. Een herbestemd historisch militair complex in de bossen waar de toekomst wordt gepresenteerd: een toekomst waarin technologie en natuur zijn samengesmolten tot een symbiotische levensvorm. In samenwerking met een geselecteerd groepje jonge talenten brengt BioArt Laboratories de verbanden tussen natuur, wetenschap en technologie aan het licht. Heb je deze locatie gemist tijdens Dutch Design Week (DDW)? Geen zorgen! DDW heeft een serie videospecials gemaakt waarin een aantal van de locaties van #DDW18 in de schijnwerpers worden gezet. Deze keer: BioArt Laboratories.
Magazine

DDW18 Close-Up: Warehouse of Innovation

07 Jan, 2019
Recap
Tijdens Dutch Design Week (DDW) werd het voormalige V&D gebouw in het stadshart van Eindhoven omgedoopt tot het Warehouse of Innovation waar onder andere Modebelofte en de Embassy of Mobility hun werk lieten zien. Heb je deze locatie gemist of wil je gewoon even terugkijken? DDW heeft een serie videospecials gemaakt waarin een aantal van de locaties van #DDW18 in de schijnwerpers worden gezet. Deze keer: Warehouse of Innovation.
Magazine

DDW18 Close-Up: Klokgebouw

31 Dec, 2018
Recap
De voormalige Philips fabriek die nu het Klokgebouw heet, is centraal gelegen in creatief stadsdeel Strijp-S. Voor veel bezoekers is Het Klokgebouw het favoriete startpunt van een bezoek aan Dutch Design Week (DDW). Om terug te blikken op het Klokgebouw en andere DDW locaties, heeft DDW een serie videospecials gemaakt waarin een aantal van de locaties van #DDW18 in de schijnwerpers worden gezet. Deze keer: Klokgebouw.
Magazine

DDW18 Close-Up: Kazerne

24 Dec, 2018
Recap
In hartje Eindhoven vind je Kazerne, een culturele hotspot waar de werelden van eten, drinken, design, kunst en technologie samenkomen. Tijdens Dutch Design Week (DDW) is het de thuishaven van zowel gevestigde als veelbelovende designtalenten. Wil je nog eens langs bij Kazerne? Dat kan! DDW heeft een serie videospecials gemaakt waarin een aantal van de locaties van #DDW18 in de schijnwerpers worden gezet. Deze keer: Kazerne.
Magazine

DDW18 Close-Up: Veem

17 Dec, 2018
Recap
Het Veem op Strijp-S biedt tijdens Dutch Design Week (DDW) ruimte voor jong talent en ontwerpers met innovatieve ideeën. Het is de perfecte plek voor (inter)nationale scholen en gecureerde exposities, waaronder de overzichtsexpositie van de Dutch Design Awards winnaars. Om terug te blikken op de grote diversiteit aan DDW exposities, heeft DDW een serie videospecials gemaakt waarin een aantal van de locaties van #DDW18 in de schijnwerpers worden gezet. Deze keer: Veem!
Magazine

DDW18 Close-Up: Piet Hein Eek

10 Dec, 2018
Recap
Elk jaar presenteert Piet Hein Eek zijn nieuwe collectie in zijn winkel en showroom tijdens Dutch Design Week (DDW). Daarnaast selecteert Eek jaarlijks een aantal jonge ontwerpers om hun werk in zijn pand te exposeren. Heb je Piet Hein Eek dit jaar gemist? Maak je geen zorgen! DDW heeft een serie videospecials gemaakt waarin een aantal van de locaties van #DDW18 in de schijnwerpers worden gezet. Deze keer: Piet Hein Eek.