Got design on your mind?

Check het online DDW Magazine!

Nieuws

Nederlands ontwerptalent te zien in Arizona (USA)

13 Feb, 2020
Dutch Design Week
Van 1 februari tot 17 mei kun je in het Scottsdale Museum of Contemporary Art (SMoCA) in Arizona het werk van verschillende Nederlandse ontwerptalenten zien. In de expositie Design Transfigured/Waste Reimagined staat werk waarbij milieu en duurzaamheid centraal staan in het ontwerpproces.
Nieuws

DDW ontvangt de Gouden Duim

11 Feb, 2020
Dutch Design Week DDW19
Dutch Design Week (DDW) ontvangt de Gouden Duim, de prijs voor de beste score op toegankelijkheid voor mindervaliden, voor het festival van 2019. De prijs is door Stichting Platform Gehandicaptenbeleid Eindhoven (PGE) in het leven geroepen om evenementen te stimuleren meer rekening te houden met mindervaliden.
Magazine

#heyddw: Hoi Antigoon

11 Feb, 2020
#heyddw DDW19
Twee keer per maand zetten we de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Dit keer, de anonieme machine-graficus: Antigoon!
Magazine

#heyddw: Hi Gill Baldwin

28 Jan, 2020
Dutch Design Week #heyddw
Twee keer per maand zetten we de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Dit keer spraken we de multidisciplinaire kunstenaar die gedreven wordt door digitale technologie: Gill Baldwin.
Magazine

Een analoog dagje DDW

23 Jan, 2020
Dutch Design Week
Als grootse design festival van Noord-Europa trekt Dutch Design Week (DDW) een grote diversiteit aan geïnteresseerden. Dave, Starter Content Marketing, heeft voor het DDW Magazine zijn eerste DDW ervaring gedocumenteerd in de vorm van scrapbook. Hieronder geeft hij je een kijkje in zijn DDW.
Nieuws

Grote expositie Studio Drift in San Francisco

23 Jan, 2020
Dutch Design Week
Van 17 januari tot 30 april exposeert Studio Drift ‘DRIFT: About Nature, Technology and Humankind’ in het kader van de Carpenters Workshop Gallery in San Francisco, Amerika. In deze multimediale expositie onderzoekt het duo de relatie tussen mens, natuur en technologie.