Dutch Design Week 2018 is voorbij!

Bekijk de DDW18 terugblik

Er zijn veel te veel highlights om te noemen, maar bekijk de Design Area Recaps voor een impressie. Elke nieuwe dag komt er een nieuwe area voorbij!

DDW18 design routes
Heb je de DDW Design Routes dit jaar gezien? Bekijk hier de routes, de bijzondere locaties & interessante verhalen van de ontwerpers!
Bekijk de routes

We hebben van iedere dag een korte DDW18 area recap gemaakt. Bekijk de verhalen, foto's en video's van Strijp-S, Sectie-C, Downtown, Central, Hallenweg, Strijp T+R, Campina en Plan-B.

Magazine

Daily Design Area Recap: CENTRAL

28 Oct, 2018
Eindhoven Dutch Design Week Recap
Onee, alweer de laatste dag van #DDW18! Wij doken in het gebied dat loopt van Station Eindhoven tot het NRE-terrein, een stuk dat goed te lopen is.
Magazine

Daily Design Area Recap: SECTIE-C

27 Oct, 2018
Eindhoven Dutch Design Week Recap
Wist je dat het festival uit acht design areas bestaat? Elke dag nemen we je mee naar een ander gebied en delen we exposities, ervaringen en verhalen. Vandaag Sectie-C!
Magazine

Daily Design Area Recap: CAMPINA

26 Oct, 2018
Eindhoven Dutch Design Week Recap
Wist je dat het festival uit acht design areas bestaat? Elke dag nemen we je mee naar een ander gebied en delen we exposities, ervaringen en verhalen. Vandaag nemen we je mee naar de nieuwste design hotspot van DDW, het Campinaterrein!
Magazine

Daily Design Area Recap: PLAN-B

25 Oct, 2018
Eindhoven Dutch Design Week Recap
Wist je dat het festival uit acht design areas bestaat? Elke dag nemen we je mee naar een ander gebied en delen we exposities, ervaringen en verhalen. Vandaag Plan-B!
Magazine

Daily Design Area Recap: DOWNTOWN

24 Oct, 2018
Eindhoven Dutch Design Week Recap
DDW bestaat uit acht design areas en de binnenstad is daar natuurlijk een van! Het gebied strekt van het PSV Stadion tot aan het VDMA-terrein en het Van Abbemuseum. Veel te zien dus. Ga je mee downtown?
Magazine

Daily Design Area Recap: Hallenweg

23 Oct, 2018
Eindhoven Dutch Design Week Recap
Dag drie van DDW! Wist je dat het festival uit acht design areas bestaat? Elke dag nemen we je mee naar een ander gebied en delen we exposities, ervaringen en verhalen. Vandaag de Hallenweg.