Got design on your mind?

Vind hier alles wat je moet weten over jouw DDW19 deelname!

Nieuws

DDW Ambassadeur Studio Drift toont 'Franchise Freedom' bij NASA

21 Jul, 2019
Ambassadeurs Dutch Design Week DDW19
Op 16 juli werd een eenmalige 'custom edition' van Franchise Freedom, een vliegend sculptuur door DDW Ambassadeur Studio Drift, getoond in NASA's Rocket Garden in het Kennedy Space Center Visitor Complex, onder begeleiding van een live muziekperformance van Duran Duran. 
Nieuws

Eindhoven Exchange | The Design Edition

18 Jul, 2019
Dutch Design Week DDW19
Wil je internationale designstudenten ontmoeten en hosten tijdens DDW? Eindhoven en Dutch Design Foundation doen een beroep op (industriële) designstudenten en ontwerpers uit Eindhoven voor een nieuwe ervaring: Eindhoven Exchange - de designeditie.
Pers

DDW maakt 2019 ambassadeurs bekend

04 Jul, 2019
Ambassadeurs Dutch Design Week DDW19
De DDW19 ambassadeurs zijn: Studio Drift, Jalila Essaïdi, Alice Rawsthorn en Stefano Boeri Architetti. Zij brengen betovering, uitvinding, theorie en architectuur samen.
Nieuws

Vacature: Social Media Marketeer DDF (Junior)

24 Jun, 2019
Dutch Design Week What if Lab Dutch Design Foundation Dutch Design Awards World Design Embassies
Heb jij aantoonbare professionele ervaring in social media management en een voorliefde voor cultuur, ontwerp en innovatie? Wie weet zijn wij opzoek naar jou!
Magazine

Over Dutch Design Foundation

05 Jun, 2019
Dutch Design Week Dutch Design Foundation What if Lab Dutch Design Awards World Design Embassies Design Works Driving Dutch Design
Dutch Design Foundation (DDF) is optimistisch en gelooft in het probleemoplossende vermogen van designers om de wereld een betere plek te maken. DDF biedt designers daarom kansen, ondersteuning, publiciteit en een platform. Maar hoe doen we dat precies?
Nieuws

CALL FOR DESIGNERS: 'Rethinking plastic: Design with a mission'

17 May, 2019
Eindhoven Dutch Design Foundation Expositie
Ben jij een ontwerper die plastic bewust en verantwoord toepast in projecten en producten? Sluit je aan bij de missie van DDF, Searious Business en Yksi Expo en help mee aan de vormgeving van een betere wereld. Stuur je werk in en wordt onderdeel van de tentoonstelling bij Yski Expo (8 juni - 22 juni).