Got design on your mind?

Bekijk de officiële aftermovie!

Magazine

#heyddw: wie is Paul Ketz?

19 Mar, 2019
Dutch Design Week #heyddw
Iedere maand zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de tag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Deze maand heeft Paul Ketz de eer!
Magazine

Thank you for the Sun, een icoon van het fossiele tijdperk

06 Mar, 2019
Eindhoven Dutch Design Week Dutch Design Foundation
Welke nieuwe functie zou het tankstation als icoon van het fossiele tijdperk, in de post-fossiele samenleving kunnen krijgen? Op Dutch Design Week (DDW), 20-28 oktober 2018, gaven ontwerpers Esther Jongsma & Sam van Gurp (VANTOT), Sander Wassink en Job van den Berg een antwoord op die vraag door middel van hun installatie Thank you for the Sun op de Markt in Eindhoven.
Nieuws

Thema DDW19: If not NOW, then WHEN?

21 Feb, 2019
Dutch Design Week DDW19
De toekomst ziet er rooskleurig uit. Tegelijkertijd staan er ook nog veel lichten op oranje en rood en is er een duidelijke aanzet tot actie nodig. De vraag ‘if not now, then when?’ geldt nu meer dan ooit.
Nieuws

Hey designers, #heyddw!

28 Jan, 2019
Dutch Design Week Dutch Design Foundation #heyddw
Ben jij een ontwerper en wil je dat wij jouw laatste werk delen met ons netwerk? Gebruik de hashtag #heyddw en wie weet zie jezelf terug op de DDW Instagram.
Nieuws

DDW Presenteert: de officiële aftermovie van DDW18

12 Dec, 2018
Eindhoven Dutch Design Week
Om je weer even onder te dompelen in DDW18, neemt de aftermovie je mee langs de acht design areas en zelfs mee de nacht in naar DDW Music Festival.
Nieuws

Architecture Now: DDA winnaar MX3D bij Pakhuis de Zwijger

04 Dec, 2018
Lezing Dutch Design Week Awards Innovatieve Projecten
Tijdens de lezing 'Architecture Now: Connected Architecture' (12 december, Pakhuis de Zwijger) praten we over techniek, design, ethiek en architectuur met onder andere DDA winnaar MX3D.