9 dagen / 2600 ontwerpers / 110 locaties / 400 events
Food & Drinks / DDW Music Festival
20 - 28 October 2018


Hot design areas: Strijp T+R / Strijp -S / Central / Downtown / Sectie-C / Campina / Hallenweg / Plan-B


Scroll down for more

Elk jaar organiseert Dutch Design Foundation in oktober het grootste design evenement van Noord-Europa! Tijdens Dutch Design Week 2018 (20 - 28 oktober) wordt het werk en de concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 335.000 bezoekers uit binnen- en buitenland gepresenteerd.

Meer aankondigingen
Magazine

Bio Design: een kruisbestuiving van natuur, technologie en design

25 Sep, 2018
DDW Tracks Expositie Onderzoek Eindhoven Dutch Design Week Bio
Dutch Design Week presenteert dit jaar 8 designtrends die de belangrijkste ontwikkelingen markeren binnen het ontwerpveld. De eerste trend is gericht op Bio-Design.
Magazine

Eindhoven door de ogen van DDW Music Festival

25 Sep, 2018
DDW Music Festival
Eindhoven is van 20 tot en met 28 oktober het decor van de wereldberoemde Dutch Design Week. De afgelopen jaren is er gewerkt aan een sterk muzikaal randprogramma, dat inmiddels een op zichzelf staand festival is geworden: DDW Music Festival. Wij komen regelmatig in Eindhoven voor leuke shows op toffe plekjes, maar er is altijd nog wel iets nieuws te ontdekken in de Lichtstad. Zo lieten wij ons onlangs verrassen door een aantal mooie festivallocaties tijdens een verfrissend ‘Rondje Eindhoven’.
Nieuws

De DDW Music Festival Spotify playlist wacht op je!

18 Sep, 2018
Dutch Design Week DDW Music Festival
Zet je koptelefoon op en verwarm je oortjes met deze heerlijke melange aan muzikale pareltjes die ons zullen verblijden tijdens DDW Music Festival in oktober.
Magazine

Podcast: HE?! Een VR EP Launch?

11 Sep, 2018
DDW Music Festival Digitaal Technologie
Wil je weten hoe technologie, muziek en performance in de toekomst (lees: DDW 2018) prima samengaan en voor een vettere ervaring gaan zorgen? Check dan de podcast, sluit je ogen (mits veilig) en laat Robert Schaeffer, programmeur van het DDW Music Festival, je alles haarfijn uitleggen.
Pers

Thema Dutch Design Week bekend: If not us, then who?

05 Sep, 2018
Website DDW Music Festival Campagne
Met nog minder dan zeven weken te gaan tot de opening, krijgt de 17de editie van Dutch Design Week (DDW) concreet vorm. Het thema is onthuld, en vanaf vandaag staat het eerste deel van het programma op de vernieuwde website, die is ingericht als contentplatform voor design.
Nieuws

DDW Music Festival

04 Sep, 2018
DDW Music Festival
Net als Dutch Design Week, haalt DDW Music Festival ook het nieuwste en toonaangevendste talent naar Eindhoven.