Ga naar vorige pagina

Vergunningen

Voor buitenlocaties, een leegstaand pand of een feest.
Wanneer een vergunning aanvragen?

Als deelnemer dien je zelf na te gaan of voor de locatie waar je wilt exposeren een vergunning noodzakelijk is. Indien een vergunning nodig is meld je dit voor 1 juli bij de DDW organisatie via [email protected]. Daarnaast dien je het vergunningsaanvraag proces voor 1 juli op te starten conform onderstaande richtlijnen.

Organiseer je een activiteit in een bestaande locatie en valt je event onder het reguliere gebruik van die locatie? Dan is er geen vergunningsplicht.
Bij twijfel is het verstandig om je activiteit voor te leggen aan Eindhoven 365, frontoffice van het cluster evenementen van de gemeente. Contactgegevens vind je via de onderstaande weblinks.


Wil je een evenement organiseren op het Stadhuisplein, het Lichtplein of het Ketelhuisplein? Geef dit aan in je aanmelding en wij nemen contact met je op. Je hoeft hiervoor zelf geen vergunning aan te vragen, deze locaties vallen onder de DDW vergunning. Er zijn kosten verbonden aan deze aanvraag, we werken hiervoor samen met Suna Producties. Je krijgt vooraf een indicatie van de kosten.


Gebruik je een andere buitenlocatie, een leegstaand pand of organiseer je een feest? Dan heb je mogelijk te maken met een vergunningsplicht. Neem contact op met Eindhoven 365, frontoffice van het cluster evenementen van de gemeente. Contactgegevens vind je via de weblinks op de volgende pagina.

Eindhoven365

Eindhoven365 is je eerste gesprekspartner (front-office) op het gebied van evenementen. Medewerkers van Eindhoven365 kunnen je helpen bij het uitwerken van je concept, adviseren je over de subsidiemogelijkheden en helpen je bij de vergunningaanvraag. Eindhoven365 is te bereiken via [email protected] of telefoonnummer 040-707 40 40. Voor meer informatie verwijzen we je naar www.ehv365.nl.

Evenementenbeleid

In het Evenementenbeleid van de gemeente Eindhoven staan de spelregels voor evenementen. Je vindt er antwoorden op vragen als: wie is waarvoor verantwoordelijk, wat is de procedure en welke voorwaarden en voorschriften worden er gesteld? Voor meer informatie klik hier.

Aanvraagformulieren

Het meldingsformulier en aanvraagformulier vergunning evenement kun je terugvinden op www.eindhoven.nl.