Registreren voor DDF Community

Om je voor DDW 2018 aan te kunnen melden willen we je vragen eerst lid te worden van onze Dutch Design Foundation Community, met een eenmalige registratie. We verwelkomen design (gerelateerde) professionals graag in ons netwerk. Als lid van DDF community heb je de mogelijkheid om te participeren in diverse gave design projecten als bijvoorbeeld Dutch Design Week en What if Lab. Registratie op zich is gratis en kost je dus niks.

In de eerste stap willen we je niet het hemd van het lijf vragen over jouw achtergrond en persoonlijke voorkeuren. Dat komt later wel. Vul je basis informatie in en klik verstuur. We hopen dat je begrijpt dat we je registratie wel even formeel willen goedkeuren. Dat proberen we binnen uiterlijk 3 werkdagen. Als DDF gaan we uiteraard zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens conform GDPR Richtlijnen.

Namens het gehele DDF team heet ik je alvast van harte welkom!

Martijn Paulen
Dutch Design Foundation

Zou je ons een url kunnen geven zodat we kunnen zien wat voor een top design professional jij bent. Mag een website, Linkedin, Facebook of Behance. Kies jouw beste optie.
Aanmelder verklaart hierbij deze toestemming- en akkoordverklaring te hebben gelezen, van de inhoud ervan kennis te hebben genomen en geeft hierbij nadrukkelijk toestemming voor het verwerken door DDF van de door aanmelder verstrekte (persoons)gegevens, een en ander zoals beschreven in de artikelen 1 tot en met 13 van de verklaring.