Ga naar vorige pagina

Plan je bezoek

Ontdek wat de waarde van design is tijdens een van onze tours of laat je inspireren door thematische designroutes die werden samengesteld door onze experts.
Programma

Het DDW19 programma komt later deze zomer online en zal tot 1 september worden aangevuld met nieuwe projecten.

Openingstijden

DDW is verdeeld in verschillende design areas. De openingstijden verschillen per locatie, maar de meeste zijn dagelijks geopend van 11.00-18.00 uur. Kijk t.z.t. in het DDW19 programma voor meer informatie en specifieke openingstijden.

Design Routes

Verschillende experts stelden op verzoek van Dutch Design Week thematische designroutes samen. Routes die je te voet, op de fiets of met een Renault Design Ride langs een speciale selectie van exposities, presentaties, lezingen en muziek leiden. Er zijn rondleidingen voor nieuwkomers, doorgewinterde bezoekers, en alles ertussenin. De routes zijn vanaf september beschikbaar.

Tours

Ontdek het nieuwste wat design te bieden heeft met de rondleidingen van Dutch Design Week. Een tour biedt je een kijkje in de toekomst, inspiratie, de laatste trends en netwerkkansen. Alle tours worden verzorgd door deskundige Design Guides. 

Bereikbaarheid: naar Eindhoven

Trein
Wie met de trein naar DDW komt stapt midden in het designgeweld uit. De intercity leidt je naar het centraal station in de binnenstad. Stoptreinen stoppen ook op station Strijp-S. Check vanaf 10 dagen voor vertrek de Reisplanner op ns.nl of de Reisplanner Xtra app. 

Auto
Eindhoven is makkelijk met de auto te bereiken. Vanuit de richting Amsterdam/Utrecht via de A2, vanuit Rotterdam/Tilburg via de A58, vanuit Antwerpen via de A67, en vanuit Arnhem/Nijmegen via de A50. Op en rondom Strijp S/T/R en in de binnenstad zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen. Routebeschrijving.

Vliegtuig
Eindhoven Airport heeft een snelle busverbinding die je in maximaal een kwartier op het centraal station brengt. Van daaruit zijn de verschillende locaties van DDW te voet, per fiets of met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de taxi kan natuurlijk ook: een rit van het vliegveld naar het stadscentrum kost ongeveer € 25,-.

Overnachten

Ben je van plan in Eindhoven te overnachten? Er is een groot aantal hotels te vinden in en rond het centrum van Eindhoven. Het is raadzaam tijdig te reserveren. Kijk hier voor een overzicht van hotels in Eindhoven.

Eten & Drinken

Wil je een lekker hapje eten in Eindhoven? Er is een grote variatie aan restaurants die je van harte welkom heten. Kijk in het programma voor een overzicht van alle restaurants die deelnemen aan Dutch Design Week 2018. Het is raadzaam tijdig te reserveren.