Ga naar vorige pagina

Getting around

Alle DDW-locaties zijn goed te bereiken met de fiets of maak gebruik van de Renault Design Rides die gratis bezoekers vervoeren van en naar iedere DDW-locatie
Renault Design Rides

Met je DDW polsbandje kun je gratis gebruik maken van de Renault Design Rides. De Renault Design Rides vertrekken vanaf vaste standplaatsen en rijden naar alle officiële DDW-locaties (dagelijks tussen 11.00-20.00 uur). Je vindt de vaste standplaatsen bij: Campina, Stadhuisplein, Klokgebouw en Piet Hein Eek. Let op: Als je geen DDW polsbandje hebt, kun je dus helaas geen gebruik maken van de Renault Design Rides.

Hop-on hop-off Bussen

Met de Hop-on Hop-off bussen reis je naar zowel betaalde- als onbetaalde DDW-locaties. Reizen met de Hop-on Hop-off bus is 9 dagen gratis met een DDW polsbandje. Heb je geen DDW polsbandje? Dan betaal je €5,- voor een busticket welke de gehele dag van aankoop geldig is voor alle DDW bussen en alle routes. Het ticket koop je direct in de bus (pin only). De bussen rijden de volgorde van de Design Routes.

We doen ons best om de Hop-on Hop-off bussen volgens schema te laten rijden, maar door de grote verkeersdrukte kan het zijn dat de wachttijd oploopt.

OV-fietsen

Tijdens DDW plaatst NS OV-fietsen extra OV-fietsen in een speciale pop-up store aan de Kennedylaan, in de oude gemeentelijke stalling op het busplein (tegenover de kiss&ride). De OV-fiets pop-up store is geopend van 8:00 - 22:00 uur. Alle OV-fietsen worden tijdens DDW naar de pop-up store gebracht, dus het is dan ook niet mogelijk om OV-fietsen te huren in de gebruikelijke noordelijke stalling. De OV-fietsen in de zuidelijke stalling (aan de stadskant) blijven beschikbaar zoals gewoonlijk.

Openbaar vervoer

Er rijden elke tien minuten bussen tussen Eindhoven Centraal Station, Strijp-S, Plan-B en Eindhoven Airport. Voor meer informatie en het plannen van jouw route, ga naar de website van NS. Kom je naar Eindhoven met de trein? NS heeft een speciaal aanbod voor trein + ticket DDW, verkrijgbaar in de NS Spoordeelwinkel.