Ga naar vorige pagina

Getting around

Alle DDW-locaties zijn goed te bereiken met de fiets of maak gebruik van de Renault Design Rides die gratis bezoekers vervoeren van en naar iedere DDW-locatie
Renault Design Rides

Gratis Renault taxi's brengen bezoekers (elke dag tussen 11:00-20:00 uur) van en naar elke DDW-locatie. Stap in bij een van de taxistandplaatsen: Lichtplein, Stadhuis, Klokgebouw en Piet Hein Eek. Telefonisch reserveren vanaf alle andere locaties: +31-40-218 00 00.


Vanwege drukte zijn er extra snelbussen ingezet tot en met zondag 28 oktober, 12:00 - 19:30 uur. Deze bussen rijden van Campina (Design Academy Eindhoven) naar Sectie-C naar Student Hotel (station).

ABN AMRO fietsen

Alle DDW-locaties zijn goed te bereiken met de fiets. Je kunt er een huren op het Ketelhuisplein, Design Perron/Dutch Invertuals of op het Lichtplein. Let op: alleen op vertoon van een geldig identiteitsbewijs en creditcard. Gratis voor mensen met een DDW Ticket, zolang de voorraad strekt! Verhuur zonder DDW ticket is € 10,-. De belangstelling is groot, hou er rekening mee dat de kans groot is dat voor 12:00 alle fietsen verhuurd zijn. Het is niet mogelijk om fietsen vooraf te reserveren.

Hop on hop off Bus

De gratis Hop on Hop off bus brengt je naar de volgende locaties: Piet Hein Eek (B1), Ketelhuisplein, Philips Stadion/TAC, Witte Dame, Stadhuisplein, Design Academy Eindhoven/Campina, Sectie C, Dutch Invertuals / Design Perron, Student Hotel. De bussen rijden tussen 11.00 en 19.00 uur. Alle vertrektijden onder voorbehoud.

Openbaar vervoer

Er rijden elke tien minuten bussen tussen Eindhoven Centraal Station, Strijp-S, Plan-B en Eindhoven Airport. Voor meer informatie en het plannen van jouw route, ga naar de website van NS. Reis je naar Eindhoven met de trein? Check dan de speciale DDW aanbieding.