Dutch Design Week 2018 is voorbij!

Bekijk de DDW18 aftermovie

Met ruim 2.600 (inter)nationale ontwerpers, verspreid over 120 locaties in Eindhoven, was er op DDW18 meer te zien dan ooit tevoren. Om je weer even onder te dompelen in DDW18, neemt de aftermovie je mee langs de acht design areas en zelfs mee de nacht in naar DDW Music Festival.

DDW18 design routes
Heb je de DDW Design Routes dit jaar gezien? Bekijk hier de routes, de bijzondere locaties & interessante verhalen van de ontwerpers!
Bekijk de routes

We hebben van iedere dag een korte DDW18 area recap gemaakt. Bekijk de verhalen, foto's en video's van Strijp-S, Sectie-C, Downtown, Central, Hallenweg, Strijp T+R, Campina en Plan-B.

Magazine

DDW18 Close-Up: Piet Hein Eek

10 Dec, 2018
Recap
Elk jaar presenteert Piet Hein Eek zijn nieuwe collectie in zijn winkel en showroom tijdens Dutch Design Week (DDW). Daarnaast selecteert Eek jaarlijks een aantal jonge ontwerpers om hun werk in zijn pand te exposeren. Heb je Piet Hein Eek dit jaar gemist? Maak je geen zorgen! DDW heeft een serie videospecials gemaakt waarin een aantal van de locaties van #DDW18 in de schijnwerpers worden gezet. Deze keer: Piet Hein Eek.
Magazine

Daily Design Area Recap: CENTRAL

28 Oct, 2018
Eindhoven Dutch Design Week Recap
Onee, alweer de laatste dag van #DDW18! Wij doken in het gebied dat loopt van Station Eindhoven tot het NRE-terrein, een stuk dat goed te lopen is.
Magazine

Daily Design Area Recap: SECTIE-C

27 Oct, 2018
Eindhoven Dutch Design Week Recap
Wist je dat het festival uit acht design areas bestaat? Elke dag nemen we je mee naar een ander gebied en delen we exposities, ervaringen en verhalen. Vandaag Sectie-C!
Magazine

Daily Design Area Recap: CAMPINA

26 Oct, 2018
Eindhoven Dutch Design Week Recap
Wist je dat het festival uit acht design areas bestaat? Elke dag nemen we je mee naar een ander gebied en delen we exposities, ervaringen en verhalen. Vandaag nemen we je mee naar de nieuwste design hotspot van DDW, het Campinaterrein!
Magazine

Daily Design Area Recap: PLAN-B

25 Oct, 2018
Eindhoven Dutch Design Week Recap
Wist je dat het festival uit acht design areas bestaat? Elke dag nemen we je mee naar een ander gebied en delen we exposities, ervaringen en verhalen. Vandaag Plan-B!
Magazine

Daily Design Area Recap: DOWNTOWN

24 Oct, 2018
Eindhoven Dutch Design Week Recap
DDW bestaat uit acht design areas en de binnenstad is daar natuurlijk een van! Het gebied strekt van het PSV Stadion tot aan het VDMA-terrein en het Van Abbemuseum. Veel te zien dus. Ga je mee downtown?