Got design on your mind?

Check het online DDW Magazine!

Magazine

#heyddw: Hallo Lennart Lauren!

24 Mar, 2020
#heyddw
Twee keer per maand zetten we de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Dit keer spraken we de gebroeders Leerdam: Lennart en Lauren!
Magazine

Hoe ziet de stad van de toekomst eruit?

17 Mar, 2020
Dutch Design Week DDW talks '19 Architecture
Afgelopen Dutch Design Week (DDW) organiseerden we samen met onze partners DDW talks, een nieuw gecureerd talks programma. Samen met sleutelfiguren uit de designwereld en daarbuiten verkenden we een diversiteit aan designdisciplines, bespraken we de actualiteit, reflecteerden we op het verleden en wierpen we onze blik op de toekomst. Op zondag 20 oktober bundelden we onze krachten met Rijksbouwmeester Floris Alkemade en organiseerden we samen DDW talks: Architecture & Public Space.
Magazine

#heyddw: Ha Paulina Neiser

10 Mar, 2020
#heyddw Dutch Design Week
Om de week zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Dit keer spraken we met de Duitse productontwerper Paulina Neiser, pas afgestudeerd aan Design Academy Eindhoven.
Nieuws

Rem Koolhaas met Countryside expositie in Guggenheim New York

27 Feb, 2020
Dutch Design Week
Tot 14 augustus vind je in het Solomon R. Guggenheim Museum de tentoonstelling Countryside, The Future, een samenwerking met architect Rem Koolhaas en Samir Bantal, directeur van AMO.
Magazine

#heyddw: re:flex

25 Feb, 2020
Dutch Design Week #heyddw
Twee keer per maand zetten we de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hastag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Dit keer spraken we met het flexibele ontwerperstrio: re:flex!
Nieuws

Nederlands ontwerptalent te zien in Arizona (USA)

13 Feb, 2020
Dutch Design Week
Van 1 februari tot 17 mei kun je in het Scottsdale Museum of Contemporary Art (SMoCA) in Arizona het werk van verschillende Nederlandse ontwerptalenten zien. In de expositie Design Transfigured/Waste Reimagined staat werk waarbij milieu en duurzaamheid centraal staan in het ontwerpproces.