Got design on your mind?

Meld je nu aan voor Dutch Design Week 2019!

Nieuws

CALL FOR DESIGNERS: 'Rethinking plastic: Design with a mission'

17 May, 2019
Eindhoven Dutch Design Foundation Exhibition
Ben jij een ontwerper die plastic bewust en verantwoord toepast in projecten en producten? Sluit je aan bij de missie van DDF, Searious Business en Yksi Expo en help mee aan de vormgeving van een betere wereld. Stuur je werk in en wordt onderdeel van de tentoonstelling bij Yski Expo (8 juni - 22 juni).
Nieuws

DDF gaat met vier designtalenten naar NYCxDESIGN

13 May, 2019
Dutch Design Foundation Exhibition
Dutch Design Foundation presenteert de potentie van design dat esthetiek overstijgt tijdens NYCxDESIGN (19 - 22 mei).
Magazine

#heyddw: De plastic wereld van Jessica den Hartog

25 Apr, 2019
#heyddw Dutch Design Week DDW19 Process
Iedere maand zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hashtag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Deze maand is dat de kleurrijke Jessica den Hartog!
Pers

Koning en DDF op werkbezoek bij Sectie-C

05 Apr, 2019
Dutch Design Week
Zijne Majesteit de Koning was vrijdagmiddag 5 april op werkbezoek in Eindhoven. Samen met de burgemeester van Eindhoven John Jorritsma en de directeur van Dutch Design Foundation (DDF), Martijn Paulen bracht hij een bezoek aan Sectie-C.
Nieuws

Hey jij, #heyddw!

22 Mar, 2019
#heyddw Dutch Design Week
Ben jij een ontwerper en wil je dat wij jouw laatste werk delen met ons netwerk? Gebruik de hashtag #heyddw en wie weet delen we jouw post en publiceren we een exclusief interview met jou in het online DDW Magazine!
Magazine

#heyddw: wie is Paul Ketz?

19 Mar, 2019
Dutch Design Week #heyddw
Iedere maand zetten we een van de meest interessante, spannende, intrigerende, grappige of bijzondere Instagram-posts met de hashtag #heyddw in het zonnetje in een exclusief interview in ons online DDW-magazine. Deze maand heeft Paul Ketz de eer!