Got design on your mind?

Bekijk de officiële aftermovie!

Nieuws

Hey designers, #heyddw!

28 Jan, 2019
Dutch Design Week Dutch Design Foundation #heyddw
Ben jij een ontwerper en wil je dat wij jouw laatste werk delen met ons netwerk? Gebruik de hashtag #heyddw en wie weet zie jezelf terug op de DDW Instagram.
Nieuws

DDW Presenteert: de officiële aftermovie van DDW18

12 Dec, 2018
Eindhoven Dutch Design Week
Om je weer even onder te dompelen in DDW18, neemt de aftermovie je mee langs de acht design areas en zelfs mee de nacht in naar DDW Music Festival.
Magazine

Rombout Frieling’s Vertiwalk

04 Dec, 2018
Verborgen pareltje Dutch Design Week Partner
Met meer dan 2600 deelnemende ontwerpers is Dutch Design Week (DDW) het grootste designfestival van Noord-Europa. Uit het enorme aanbod pikken Dutch Design Daily, Innovations Origins en Katja Lucas, programma manager van DDW, elk jaar negen ontwerpers die in hun ogen de ‘verborgen pareltjes’ van dit jaar zijn. In dit artikel lees je meer over Pareltje #4: Rombout Frieling’s Vertiwalk.
Nieuws

Architecture Now: DDA winnaar MX3D bij Pakhuis de Zwijger

04 Dec, 2018
Lezing Dutch Design Week Awards Innovatieve Projecten
Tijdens de lezing 'Architecture Now: Connected Architecture' (12 december, Pakhuis de Zwijger) praten we over techniek, design, ethiek en architectuur met onder andere DDA winnaar MX3D.
Magazine

DDW18 Close-up: Ketelhuisplein

02 Dec, 2018
Dutch Design Week Terugblik
Behoefte aan een terugblik op alle projecten die op het Ketelhuisplein te zien waren tijdens Dutch Design Week? Bekijk dan deze DDW18 locatie close-up van het Ketelhuisplein!
Magazine

DDW18 Close-Up: Design Academy Eindhoven

26 Nov, 2018
Onderwijs Eindhoven Dutch Design Week Productpresentation
Heb je tijdens Dutch Design Week (DDW) 2018 de fameuze Graduation Show van Design Academy Eindhoven gemist? Geen zorgen, wij zijn er voor jou langsgegaan! Bekijk hier de video.