Met ruim 25.000 bezoekers was Het Veem vorig jaar wederom een waardevolle locatie voor DDW. Het Veem op Strijp-S biedt ook dit jaar ruimte voor jong talent en mensen met innovatieve ideeën. Het is een plek voor gecureerde exposities, waaronder de overzichtsexpositie van Dutch Design Awards- Finalisten. Tevens biedt deze locatie internationale onderwijsinstellingen de mogelijkheid zich te presenteren. Het Veem is alleen toegankelijk met een DDW ticket.


Exposeren

Zoek je een unieke locatie om groots te exposeren in het hart van DDW? Exposeren is mogelijk vanaf 36m2 voor € 75,- per m2. (exclusief btw en deelnamekosten)


Aanmelden

Kavelprijzen


Small (36-100 m2): € 75,- per m2. 
Medium (101-200 m2): € 60,- per m2.
Large (201-400 m2): € 40,- per m2.


Kavelprijzen zijn exclusief kosten voor deelname aan Dutch Design Week en 21% btw.
Let op: maximale hoogte van de expositieruimtes is 2.47 m.

Meer expositieruimte nodig? Neem contact op met projectmanager Antoinette Klawer.

De expositie wordt gehouden op de 1ste verdieping die buiten DDW in gebruik is als parkeergarage. Hierdoor is er geen centrale verwarming aanwezig. We zullen maatregelen treffen om het klimaat op de verdieping zo optimaal mogelijk te maken. Gezien de omstandigheden dien je rekening te houden met een temperatuur die afhankelijk is van het weer.


Faciliteiten


Per expositie leveren wij één centraal stroomverdeelpunt op de vloer. Het is verplicht met LED verlichting en verbruikszuinige apparatuur te werken. Alle materialen dienen brandveilig te zijn. Er is een sprinklerinstallatie aanwezig.


Elektra

In verband met beperkte stroomvoorzieningen in het gebouw, is een extra groep (3600W, 230V, 16A) in overleg mogelijk. Kosten hiervoor bedragen € 350,- excl. btw. Krachtstroom is in overleg en op offerte basis beschikbaar.


Internet / water

Een internet-/wateraansluiting is op offerte basis beschikbaar.


Afval

Iedere deelnemer is zelf verantwoordelijk voor zijn afval afvoer. Mocht je grote hoeveelheden afval willen afvoeren dan kan dit op offerte basis.


Toiletten

De toiletten zijn op de begane grond van Het Veem (in de Vershal).


Voorwaarden


Openingstijden tijdens DDW

Dagelijks van 11.00-18.00 uur.


Op- en afbouwen

Opbouwen kan van maandag 16 t/m donderdag 19 oktober, 09.00-20.00 uur. Op vrijdag 20 oktober is het gebouw gesloten i.v.m. de jurering van Dutch Design Awards.

Afbouwen kan op maandag 30 oktober (afwijkende tijden in overleg met de organisatie).


Contact