Zoek in programma

en of
en of
en of
tot

Finalisten DDA exposeren in Seoel

30 oktober 2014

01

Fotografie © Sjoerd Eickmans

01
01

Fotografie © Jeroen van der Wielen


Op uitnodiging van de Nederlandse ambassade in Zuid-Korea organiseert Dutch Design Awards (DDA) van 3 t/m 10 november een expositie van Nederlands ontwerp in Seoel. Dit vindt plaats in het kader van een staatsbezoek aan Korea van Zijne Majesteit Willem-Alexander en Hare Majesteit Máxima. Op 3 november opent koning Willem-Alexander officieel de expositie in Dongdaemun Design Plaza.

De tentoonstelling
Een selectie finalisten van Dutch Design Awards krijgt dit jaar de gelegenheid zich te presenteren in Dongdaemun Design Plaza (DDP) in Seoel. Hun werk is van 3 t/m 10 november te zien in de Dutch Design tentoonstelling. Doel van de expositie is de versteviging en uitbreiding van design als Nederlands exportproduct en verbindingen te leggen met Korea.

Zestien exposanten
Het werk van de Nederlandse afvaardiging sluit aan op de thema’s van het Seoul Design Festival: sharing, healthcare, hospitality, healing en heritage. DDA heeft zestien finalisten van dit jaar geselecteerd voor deze internationale tentoonstelling: VanMoof; Studio Minale-Maeda; Benthem Crouwel Architects, MVSA Meyer en Van Schooten Architecten en West 8; DUS Architects; Viktor&Rolf; Lernert & Sander; Aziz Bekkaoui; Marijn van Oosten; Dave Hakkens; Sander Wassink; LEMZ; Philips Design; Next Nature; Liselore Frowijn; en Niels Hoebers.


De DDA expo in Seoul wordt mogelijk gemaakt door:
Philips, Kingdom of the Netherland, ING, Shell, KLM