Zoek in programma

en of
en of
en of
tot

Open Erfgoed Koffie

13 maart 2015

01

Art Game - Leo Caillard

Op 16 maart organiseren Capital D, de gemeente Eindhoven en Digitaal Erfgoed Nederland (DEN) een Open Erfgoed Koffie. Ben je werkzaam in de erfgoed sector of in de creatieve industrie, kom dan langs voor deze informele middag bij Capital D.

 

Wat is een Open Erfgoed Koffie?

Een Open Erfgoed Koffie is een ongedwongen, laagdrempelige en kleinschalige bijeenkomst, waar je naartoe kunt gaan om te netwerken, kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomsten zijn een initiatief van DEN en vinden plaats door heel Nederland. Na eerdere edities in Utrecht, Arnhem, Middelburg, Groningen en Leeuwarden vindt het evenement nu in Eindhoven plaats.

 

SmartCulture

Voor deze editie van de Open Erfgoed Koffie werkt DEN samen met Capital D en de Gemeente Eindhoven. Beiden zijn projectpartners in het Europese project SmartCulture, waarin de toepassing van digitale technologieën op cultureel erfgoed centraal staat. Deze introductie levert een mooie opstap naar verdere discussie van dit onderwerp.

 

Wanneer en waar

Maandagmiddag 16 maart 2015.

16.00 – 18.00 uur.

Capital D, Eindhoven

 

Kom je ook?

Deelname aan een Open Erfgoed Koffie is gratis, inschrijven is wel verplicht. Dit kan via Eventbrite. Wees er snel bij, want vol = vol!