Zoek in programma

en of
en of
en of
tot

Oproep: design talent

31 juli 2015

01

SISSY-BOY IS OP ZOEK NAAR DESIGN TALENT!

 

Tijdens de Dutch Design Week zal Sissy-Boy op 17 en 18 oktober in haar architectonisch prachtige winkel in de Blob (tegenover de Design Academy) de Sissy-Boy veiling organiseren waar design items, design workshops en design experiences geveild worden onder leiding van een professionele veilingmeester. Deelname aan de Sissy-Boy veiling is gratis en brengt jou: 

 

• Een spotlight moment als designer en jouw design tijdens de DDW.

 

• Een groot bereik: de veiling wordt via een persbericht aan alle design- en livingbladen en bloggers gestuurd, er komt een Sissy-Boy veiling krant tijdens de DDW en er zal exposure zijn op de website en social media kanalen van zowel Sissy-Boy als de DDW.

 

• Het grootste gedeelte van het betaalde bedrag zal voor jou zijn, een kleiner percentage gaat naar een goed doel (goede doel nog te beslissen). 

 

• De mogelijkheid om in samenwerking met Sissy-Boy een product te ontwikkelen als je design past bij onze collectie.

 

Ben je geinteresseerd? Meld je dan aan via dutchdesignweek@sissy-boy.nl. Doe dit voor 14 augustus 2015. Sissy-Boy zal naar aanleiding van de aanmeldingen een selectie maken en voor 21 augustus een reactie geven. Voor vragen over de veiling kun je mailen naar dutchdesign@sissy-boy.nl.