Een beeldboek en een muziekuitgave in een.

Met het elektronische boek Resonanz presenteert Telcosystems een beeldboek en een muziekuitgave in een. In het boek zitten sensoren en elektronica verwerkt die elke pagina voorzien van de bijbehorende soundtrack, die te beluisteren is via een luidspreker of hoofdtelefoon.

Resonanz is ontwikkeld in reactie op de ontwikkeling van schermgebaseerde e-boeken, waarbij het materiële en tactiele is verdwenen, en de kwaliteit en vormgeving grotendeels wordt bepaald door de e-reader. Door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale en elektronische technologie te combineren met ambachtelijk vakmanschap toont een Resonanz alternatief voor de toekomst van het boek.

Resonanz is mede mogelijk gemaakt met steun van Mondriaan Fonds, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Gemeente Rotterdam.

Colofon

Locatie

Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617AB Eindhoven

Map No. 21
Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, Kidsproof

Eén DDW ticket biedt je negen dagen onbeperkt toegang tot de meeste locaties.

Koop nu je ticket

Organized by Telcosystems

Het Rotterdamse kunstcollectief Telcosystems bestaat uit David Kiers, Gideon Kiers en Lucas van der Velden. Telcosystems onderzoekt middels hun werk de interactie tussen technologie, menselijke expressie en machine gedrag en hoe dit van invloed is op de manier waarop we de wereld waarnemen. Met hun werk richten zij zich op ervaringsgerichte verkenningen van onze hoogtechnologische omgeving.

E-mail: info@telcosystems.net
Website: http://www.telcosystems.net