24 oktober van 15:00-16:00. Topontwerpers ontleden hun favoriete design-object.

Onding of lievelingsobject? Goedkoop of luxe? Gekocht, gekregen, bewust verzameld of vergeten… een gemiddeld gezin bezit meer dan 200.000 objecten - van paperclip tot broodroosters, meubels, t-shirts. In de interviewreeks ‘The Making of Your World’ iedere dag een ander object op de sectietafel met een ontwerper aan het ontleed-gereedschap. 

Op maandag 24 oktober zal ontwerper Lonny van Ryswyck (Atelier NL) een Super8 Camera ontleden. 


Atelier NL – Lonny van Ryswyck 

Het werk van Atelier NL vertaalt de convergentie van milieu, geschiedenis, en de menselijke ervaring in objecten en systemen die het dagelijks leven verrijken. Atelier NL maakt gebruik van design als een methode om verborgen informatieve patronen en verhalen die onder het alledaagse liggen onthullen. Door te onderzoeken en te herschikken wat al bestaat, raakt Atelier NL aan wat het betekent om mens te zijn in een steeds veranderende wereld.

http://www.ateliernl.com/


Super 8 film camera

De Super 8mm film camera werd in 1965 door Kodak op de markt gebracht. Het verving hiermee de Standard 8 mm film en werd speciaal gemaakt voor amateurs. De productie stopte begin jaren 80 met de populariteit van videocamera's. 

Moderator: Tim Vermeulen


It's Your World expositie

De objecten worden opgenomen in de It’s Your World expositie in het Klokgebouw. Deze expositie werd samengesteld door Dutch Design Foundation en DDW ambassadeur Bas van Abel. Koop hier je tickets – inclusief iets lekkers van Keukenconfessies!
Colofon

Locatie

Keukenconfessies
Klokgebouw 127
5617AB Eindhoven

Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten

Openingstijden

ma 24 okt. 15:00 - 16:00

Entree

Voor dit evenement heb je een los entree ticket nodig.

Volwassenen: 5.00 euro
Studenten: 5.00 euro

Organized by Dutch Design Foundation

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 275.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

E-mail: talks@dutchdesignfoundation.com
Website: http://www.ddw.nl
Telefoon: +31 (0)40 2961150