23 oktober van 15:00-16:00. Topontwerpers ontleden hun favoriete design-object

Onding of lievelingsobject? Goedkoop of luxe? Gekocht, gekregen, bewust verzameld of vergeten… een gemiddeld gezin bezit meer dan 200.000 objecten - van paperclip tot broodroosters, meubels, t-shirts. In de interviewreeks ‘The Making of Your World’ iedere dag een ander object op de sectietafel met een ontwerper aan het ontleed-gereedschap. 

Op 23 oktober zal Tjeerd Veenhoven een nog bekend te maken product ontleden. 


Tjeerd Veenhoven

Tjeerd Veenhoven (1976) is industrieel ontwerper en studeerde aan Academie Minerva in Groningen en 3D-design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. In zijn werk experimenteert hij met materiaal. In 2011 won Tjeerd met zijn palmleren slippers de aanmoedigingsprijs van Materiaalprijs 2011 van Stichting DOEN. Zijn kennis over dit productieproces brengt hij naar India waar hij meer producten van palmleer ontwikkelt voor zowel de lokale als westerse markt.

Moderator: Tim Vermeulen


It’s Your World

De objecten worden opgenomen in de It’s Your World expositie in het Klokgebouw. Deze expositie werd samengesteld door Dutch Design Foundation en DDW ambassadeur Bas van Abel. Koop hier je tickets – inclusief iets lekkers van Keukenconfessies!

Colofon

Locatie

Keukenconfessies
Klokgebouw 127
5617AB Eindhoven

Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten

Openingstijden

zo 23 okt. 15:00 - 16:00

Entree

Voor dit evenement heb je een los entree ticket nodig.

Volwassenen: 5.00 euro
Studenten: 5.00 euro

Organized by Dutch Design Foundation

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 275.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

E-mail: talks@dutchdesignfoundation.com
Website: http://www.ddw.nl
Telefoon: +31 (0)40 2961150