Expositie, presentaties en workshops door creatieve drukwerk- en papierexperts.

Het grafische product maakt een spectaculaire comeback in Eindhoven.

Print Pakt is dit jaar met een eigen podium aanwezig tijdens de Dutch Design Week. Negen dagen lang zal grafisch Nederland daar tot de verbeelding spreken van de creatieve industrie.

Gedurende het gehele festival heeft Print Pakt de beschikking over een eigen locatie bij Yksi Expo in Strijp S waar ontwerpers, grafici, vakspecialisten en opdrachtgevers elkaar ontmoeten. Met een doorlopend programma van presentaties en workshops biedt Print Pakt er een podium aan grafisch ontwerpers, papierspecialisten, drukkers en binders. Een expositie van grafische topprestaties zet de innovatieve en creatieve mogelijkheden van het gedrukte product in de schijnwerpers.

Grafisch vakspecialist Alex Kunst is in zijn rol van ‘Mr. Print Pakt’ het gezicht en de ambassadeur van de campagne die de rol van print in de crossmedia mix promoot. Hij is enthousiast over de plannen: “Tijdens de Dutch Design Week is Print Pakt Live de plek voor iedereen in de creatieve industrie die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van het grafisch product en de meerwaarde van de combinatie van print en digitaal. Print Pakt Live vormt tevens een perfecte gelegenheid voor grafische ondernemers om de Dutch Design Week en de wereld van vormgevers en ontwerpers verder te verkennen, nieuwe ideeën op te doen en grenzen te verleggen.”

Dutch Design Week en Print Pakt bieden inspiratie, netwerkmogelijkheden en nieuwe dwarsverbanden voor iedereen die open staat voor innovatie.

Colofon

Curator: Paulina de Nijs
Teksten: Print Pakt
Dank aan: Stichting Grafivisie, Papierenkarton.nl, Stichting Print

KVGO Website
Papierenkarton.nl Website
Print Pakt Print Pakt Website

Locatie

Yksi Expo
Torenallee 22-04
5617BD Eindhoven

Map No. 31
Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Ook na 18.00 uur open

Openingstijden

za 22 okt. 11:00 - 18:00
zo 23 okt. 11:00 - 18:00
ma 24 okt. 11:00 - 18:00
di 25 okt. 11:00 - 18:00
wo 26 okt. 11:00 - 18:00
do 27 okt. 11:00 - 18:00
vr 28 okt. 11:00 - 18:00
za 29 okt. 11:00 - 18:00
zo 30 okt. 11:00 - 18:00

Organized by Koninklijke KVGO

Print Pakt is een initiatief van branchevereniging KVGO. De campagne ondersteunt ondernemers, marketeers, vormgevers, inkopers, creatieven, reclamebureaus en uitgevers die hun boodschap op een effectieve manier bij de juiste doelgroepen brengen.
Print Pakt ondersteunt hen bij het bepalen van de effectiefste communicatiemix. Via de website, of via de leden van het KVGO, stuk voor stuk betrouwbare partners in communicatie.

Print Pakt inspireert en geeft drukwerk de juiste plaats naast andere media.

E-mail: w.gielissen@kvgo.nl
Website: http://www.kvgo.nl/ondernemen/doe-mee-aan-ddw-en-presenteer-het-grafisch-product-voor-duizendkoppig-publiek/
Telefoon: 020 5435678