Op maandag 23 oktober van 20.00 - 21.00 uur is Museum Boijmans Van Beuningen tijdens de Dutch Design Week te gast in Mu artspace. Curator Annemartine van Kesteren spreekt met de ontwerpers Nadine Sterk and Lonny van Ryswyck, Atelier NL en Christien Meindertsma over hun ideeën om onze leefomgeving te veranderen. Die avond staat een onderzoekend gesprek centraal over schaarste en het opschalen van ‘waardeloos’ materiaal.

Atelier NL Website
Christien Meindertsma Website
Annemartine van Kesteren Website

Locatie

MU
Torenallee 40-06
5617BD Eindhoven

Map No. 29


Strijp Area

Openingstijden

ma 23 okt. 20:00 - 21:00

Colofon

Curator: Annemartine van Kesteren
Dank aan: MU artspace

Organized by Museum Boijmans Van Beuningen

Bosch, Rembrandt, Van Gogh, Dalí en Dutch Design; een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen is een reis door de geschiedenis van de kunst. Nederlandse en internationale topstukken geven een overzicht van de vroege middeleeuwen tot de 21ste eeuw. Kunstwerken van o.a. Monet, Mondriaan en Magritte tonen het ontstaan van het impressionisme en modernisme. Het museum bezit een van de grootste collecties surrealisten ter wereld en een bijzondere popart-verzameling met werken van o.a. Warhol en Lichtenstein. Bovendien is het museum dé plek voor vormgeving en design; van middeleeuwse kannen en glas uit de Gouden Eeuw, tot meubels van Rietveld en hedendaags Dutch Design.

Museum Boijmans Van Beuningen is een veelzijdig en eigenzinnig museum in het hart van Rotterdam. De komende jaren zal Museum Boijmans Van Beuningen niet alleen zijn collectie en tentoonstellingen tonen, maar ook bouwen aan een toekomstbestendig museumgebouw én het eerste openbare kunstdepot ter wereld.

E-mail: info@boijmans.nl
Website: http://www.boijmans.nl
Telefoon: 010 4419400