Lezing (Engels gesproken) georganiseerd door MakerPoint Eindhoven

Gedurende de avond zal de Italiaanse sieradenontwerper Luca Sabbatini inzicht geven in hoe hij unieke sieraden creƫert met gebruik van digitale gereedschappen voor ontwerp en productie. Dit is een open uitnodiging voor ieder die graag zijn of haar kennis wil vergroten op het gebied van CAD software en 3D printing voor prototyping en ontwerp van sieraden.

18:00-18:15 Welkomstwoord
18:15-19:00 Sieraadontwerp met digitale gereedschappen door Luca Sabbatini
19:00-19:15 Vragen
19:15-20:00 Drinks & probeer het zelf!

Luca Sabbatini werkt al ruim een decennium in de sieraden industrie, waar hij op zijn 21e is begonnen als modelleur van wassen modellen. In 2010 ontdekte hij 3D productiemethoden, en vanaf dat moment werd zijn werk 100% digitaal. De combinatie van digital sculpting, additive manufacturing en zijn diepgaande kennis van traditioneel sieraadontwerp stellen hem in staat unieke modellen te ontwikkelen. De laatste jaren werkt Luca als freelance ontwerper met bedrijven in de wereld van fine jewellery production. Meer info op www.sattini.nl.

Locatie

SingularityU Innovation Hub
Torenallee 22-06
5617BC Eindhoven

Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten

Openingstijden

do 26 okt. 18:00 - 20:00

Inschrijven

Voor dit evenement moet je je inschrijven. Dat kun je doen via:

- Website

Colofon

Dank aan: Wacom en FormLabs

Organized by MakerPoint Eindhoven

MakerPoint is een katalysator voor innovatie. Op basis van onze ervaringsdeskundigheid en uitgebreide netwerk helpen we organisaties om digitale productietechnieken te ontdekken en intern te implementeren.

We bieden onafhankelijk advies voor het benodigde gereedschap, en vullen dat aan met diensten als ontwerp en productie om alle drempels weg te nemen voor een diepgaande kennismaking met digital manufacturing. Onze trainingen helpen organisaties nog een stap verder; om onafhankelijk met deze technologieƫn aan de slag te gaan, en daarmee innovatie letterlijk binnen handbereik te hebben.

E-mail: eindhoven@makerpoint.nl
Website: http://www.makerpoint.nl/ddw17
Telefoon: 0681394447