Seminar/conferentie georganiseerd door voordekunst

Crowdfunding begint bij een goed idee. Een idee waar je graag over vertelt. Want hoewel veel mensen denken dat de funding centraal staat, weten wij inmiddels wel beter: Het draait om de crowd, om draagvlak, om het publiek.

Toch zijn veel ontwerpers huiverig om een crowdfundingcampagne te beginnen. Want kost het niet veel meer moeite dan het oplevert?

Het antwoord is: nee. Niet als je het goed aanpakt.

In deze presentatie zullen wij alles vertellen over crowdfunding voor ontwerpers. Hoe pak je het aan? Welke projecten zijn geschikt?

Er komen ontwerpers die een succesvolle campagne hebben voltooid aan het woord. Zij zullen je vertellen hoe ze dit aanpakten.

En wist je dat onze partners tot maar liefst 30% bijdragen aan crowdfundingprojecten? Twee sprekers van fondsen die regelmatig aan voordekunstprojecten bijdragen zullen er alles over vertellen.

De sprekers
Ruben Stellingwerf (campagne Voorwaarts Mars! op voordekunst), Lotte Douwes (campagne Shadows of Light - research and design op voordekunst), Selma Hamstra (campagne Steek de fik erin! op voordekunst), Yu-Lan van Alphen (BankGiro Loterij Fonds), Alyssa Mahler (projectmedewerker voordekunst), Kristel Casander (relatiemanager voordekunst),

Over voordekunst
Voordekunst adviseert en begeleidt crowdfundingcampagnes en helpt zo makers om hun projecten en producten te verwezenlijken. Donateurs kunnen via ons platform direct en gemakkelijk bijdragen aan projecten van hun keuze. Dankzij ruim 150.000 donaties van het publiek zijn zo al meer dan 2700 creatieve projecten in Nederland succesvol gefinancierd. Van de Dutch Design-projecten op voordekunst heeft 92% het doelbedrag gehaald.

Meld je aan via deze link: http://bit.ly/2ytDWWZ

Praktische info:
Tijdstip: Vrijdag 27 oktober 2017, 14:00 - 15:00 uur
Locatie: Entresol
Klokgebouw 50 (100m links van hoofdingang) in Eindhoven

Rubenst Rubenst Website
Studio Lotte Douwes Studio Lotte Douwes Website
Selma Hamstra Selma Hamstra Website
BankGiro Loterij Fonds BankGiro Loterij Fonds Website

Deze locatie is onderdeel van het DDW Ticket, een DDW Ticket biedt je negen dagen onbeperkt toegang tot alle DDW locaties én DDW Music (m.u.v. de Specials)

Meer info & Tickets

Locatie

Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617AB Eindhoven

Map No. 28


Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, Kidsproof

Openingstijden

vr 27 okt. 14:00 - 15:00

Colofon

Curator: voordekunst
Tentoonstellingsontwerp: ALISSA + NIENKE
Grafische vormgeving: voordekunst
Teksten: voordekunst
Fotografie: Vera Duivenvoorden

Organized by voordekunst

Voordekunst adviseert en begeleidt crowdfundingcampagnes en helpt zo makers om hun projecten en producten te verwezenlijken. Donateurs kunnen via ons platform direct en gemakkelijk bijdragen aan projecten van hun keuze. Dankzij ruim 150.000 donaties van het publiek zijn zo al meer dan 2700 creatieve projecten in Nederland succesvol gefinancierd.

Van de Dutch Design-projecten op voordekunst heeft 92% het doelbedrag gehaald. Doe je mee? Maak het samen: doneer aan crowdfundingprojecten via voordekunst.nl en maak Dutch Design mogelijk!

E-mail: alyssa@voordekunst.nl
Website: http://www.voordekunst.nl
Telefoon: 0202337019