Seminar/conferentie (Engels gesproken) georganiseerd door World Design Event

Alles over data in een vliegensvlugge stoomcursus

Bepalen jouw muisklikken de hoogte van je zorgpremie? Wat voor gegevens zijn er over jou opgeslagen en van wie is die informatie? Wat gebeurt hiermee en wat kun je er zelf mee? Ontdek de wereld van data, krijg tips en tricks en vorm jouw mening over dit onderwerp tijdens een inspirerende sessie onder leiding van Pieter van Klaveren (docent creative technologies aan SintLucas in Eindhoven) en Nadine Roestenburg (onderzoeker en curator).

Een sprekend verhaal, bomvol voorbeelden van wat er al is én wat misschien nog mogelijk wordt: van buurtbewoners die met hun telefoon de straatverlichting bedienen tot verkeersregelaars die precies weten wie waar in de auto zit. Maar willen we dat? En hoe zit het met de privacy? En kunnen we hiermee onze stad nóg beter maken?

Om de wereld van morgen goed vorm te kunnen geven is het belangrijk om elkaar vandaag kritische vragen te stellen. Want verandering start met bewustwording. Luister en praat mee!

DATAstudio Website
Het Nieuwe Instituut Website

Locatie

Former V&D Warehouse
Vrijstraat 11
5611AT Eindhoven

Map No. 61


Central Area

Openingstijden

wo 25 okt. 16:00 - 17:30
vr 27 okt. 16:00 - 17:30

Colofon

Organized by World Design Event

World Design Event is een nieuw internationaal designplatform georganiseerd door Dutch Design Foundation, verbonden aan Dutch Design Week en mede mogelijk gemaakt door onze partners en designstad Eindhoven.

E-mail: wde@dutchdesignfoundation.com
Website: http://worlddesignevent.org
Telefoon: + 31 (0)40 296 11 50