Verborgen Schoonheden is oorspronkelijk een publicatie bedacht en uitgevoerd door Marieke Verbiesen (journalist) en Catherine Hermans (fotograaf). Uit de publicatie is een expositie voortgekomen.

Deze expositie maakt duidelijk dat niet alleen bekende designers iets te vertellen en toe te voegen hebben, maar dat er meer ontwerpers van betekenis zijn. Vaak zijn ze minder zichtbaar, maar heeft hun werk minstens zoveel impact. Verborgen Schoonheden geeft ze een stem, maakt hen zichtbaar en biedt een podium.

Maak kennis met Marc van de Sande, Wieteke Brocken, Joram Raaijmakers, Monique Borsboom en Kim van Leuken. Je zult voortaan met andere ogen om je heen kijken.

Marc van de Sande Marc van de Sande Website
Wieteke Brocken Wieteke Brocken Website
Joram Raaijmakers Joram Raaijmakers Website
Monique Borsboom Monique Borsboom Website
Kim van Leuken Kim van Leuken Website
Marieke Verbiesen Marieke Verbiesen Website
Catherine Hermans Fotografie Catherine Hermans Fotografie Website

Locatie

Plan B
Hurksestraat 19
5652AH Eindhoven

Map No. 36


Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, Kidsproof

Openingstijden

za 21 okt. 11:00 - 17:30
zo 22 okt. 11:00 - 17:30
ma 23 okt. 11:00 - 17:30
di 24 okt. 11:00 - 17:30
wo 25 okt. 11:00 - 17:30
do 26 okt. 11:00 - 17:30
vr 27 okt. 11:00 - 17:30
za 28 okt. 11:00 - 17:30
zo 29 okt. 11:00 - 17:30

Colofon

Curator: Marieke Verbiesen en Catherine Hermans
Tentoonstellingsontwerp: Marieke Verbiesen en Catherine Hermans
Grafische vormgeving: Kim van Leuken
Teksten: Marieke Verbiesen
Fotografie: Catherine Hermans
Dank aan: Igepa Nederland B.V., Plan-B, Anne Regelt, Floor van Dinteren, Marc van de Sande, Wieteke Brocken, Joram Raaijmakers, Monique Borsboom en Kim van Leuken

Organized by Marieke Verbiesen en Catherine Hermans

Marieke Verbiesen is journalist. Momenteel werkt zij voor vakblad Nieuwe Oogst. Zij volgt de ontwikkelingen in de land- en tuinbouw en richt zich daarbij specifiek op innovaties in de sector. Daarvoor werkte ze als freelancer voor diverse media en organisaties. Zij begon haar carrière als verslaggever en eindredacteur bij het Eindhovens Dagblad. Marieke publiceerde in het verleden met enige regelmaat interviews met designers.

Catherine Hermans is fotograaf. Zij heeft zich gespecialiseerd in modefotografie. Daarnaast fotografeert ze ook voor bedrijven en heeft ze zich toegelegd op portretten, producten, interieurs en events. Catherine kan zowel in de studio als op locatie uit de voeten. Typerend voor haar werk is het vervreemdende, verontrustende effect dat ze weet te creëren door middel van enscenering en belichting.

E-mail: verbiesenmarieke@gmail.com
Website: http://www.plan-b.nl
Telefoon: 0628229580