Ga op date met Driving Dutch Design!

Laat je verleiden door de verhalen van 21 talentvolle ontwerpers.

Je bent van harte uitgenodigd door ABN AMRO, BNO en Dutch Design Foundation om op donderdag 26 oktober Pitch & Netwerk Event Driving Dutch Design bij te wonen. Om 10.00 uur opent Martijn Paulen (Directeur DDF) het event. Verwacht een spannend programma waarin getalenteerde Drivers vanuit uiteenlopende creatieve disciplines aan de hand van korte pitches vertellen over hun werk, drijfveren en dromen.

Wees welkom in het Klokgebouw en laat je meenemen in de verhalen van 21 creatieve ondernemers. Ga daarnaast met Walter Amerika (expert Dutch Creative Industries) en Pieter Aarts (lid selectiecommissie ‘Best Client’ Award) het gesprek aan over design als aanjager van innovatie. Laat je verrassen door de toegevoegde waarde van design voor bedrijfsleven door het ervaringsverhaal van Vincent van Herk (FaberExposize) en DDD-Alumnus Mitchell Jacobs (Studio Tast) na hun ontmoeting tijdens DDD 2016.

Meet & greet de Drivers na afloop persoonlijk in de exclusieve VIP Area van hun expositie die ruimte creëert voor ontmoeting en het gesprek zoekt met de bezoeker. Ga jij op date met designers? Ontmoet jouw mogelijke, zakelijke ‘aanstaande’…

Deze locatie is onderdeel van het DDW Ticket, een DDW Ticket biedt je negen dagen onbeperkt toegang tot alle DDW locaties én DDW Music (m.u.v. de Specials)

Meer info & Tickets

Locatie

Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617AB Eindhoven

Map No. 28


Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, Kidsproof

Openingstijden

do 26 okt. 09:30 - 13:00

Inschrijven

Voor dit evenement moet je je inschrijven. Dat kun je doen via:

- Website
- E-mail

Colofon

Dank aan: ABN AMRO, the Association of Dutch Designers (BNO) and Dutch Design Foundation

Organized by Driving Dutch Design

Het programma van Driving Dutch Design staat al 5 jaar bekend als de katalysator voor talentvolle creatieve ondernemers. Ondersteund door ABN AMRO, BNO en Dutch Design Foundation werken de Drivers aan de ontwikkeling van hun ondernemersskills. Met masterclasses en meet-ups worden ze uitgedaagd om hun praktijk verder te professionaliseren binnen het steeds veranderende ontwerplandschap.

E-mail: info@drivingdutchdesign.nl
Website: http://www.drivingdutchdesign.nl