In plaats van “de copycats” te bespotten, zouden ontwerpers moeten leren om goede namaak ontwerpen te maken: namaak ontwerpen die hun referenties overtreffen.

Copy Paste, de Why Factory’s nieuwe boek, gepubliceerd door nai010Publishers is een uitnodiging om te kopiëren met finesse en vaardigheid.

Copy Paste grijpt terug naar het verleden als een enorm archief waarop we kunnen en moeten bouwen.

Copy Paste is een leidraad op het gebied van de evolutie.

De boeklancering van Copy Paste zal plaats vinden tijdens de Dutch Design Week in het ABN AMRO House, Klokgebouw op 24 Oktober tussen 16:00-19:00

Programme

16:00-16:30 Doors open
16:30-17:30 Book launch
17:30-18:00 Q&A met Winy Maas
18:00-19:00 Drinks

Het publiek wordt verzocht, om samen met de auteurs van het boek, Winy Maas en Felix Madrazo, en andere gasten, na afloop te discussiëren over hoe er, sneller en sneller, meer gebouwen gekopieerd kunnen worden.

Deze locatie is onderdeel van het DDW Ticket, een DDW Ticket biedt je negen dagen onbeperkt toegang tot alle DDW locaties én DDW Music (m.u.v. de Specials)

Meer info & Tickets

Locatie

Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617AB Eindhoven

Map No. 28


Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, Kidsproof

Openingstijden

di 24 okt. 16:00 - 19:00

Colofon

Curator: The Why Factory
Tentoonstellingsontwerp: The Why Factory

Organized by The Why Factory and nai010 Publishers

Stel je een scenario voor met een platvorm waar architectuur metaforen uitwisselt met de wetenschap, en dat daardoor een verschuiving optreedt in perspectief die het mogelijk maakt om op meerdere manieren toekomstvisies te creëren. Als ambassadeur van DDW 2017 bedacht Winy Maas, medeoprichter van MVRDV, samen met de denktank The Why Factory, vier interventies voor het verkennen van de toekomst van steden. Producten van de toekomstige stad in The Future City is Wide, door The Why Factory, Copy Paste, een badass gids om een Starchitect te worden, (W)ego, een 9 meter hoge, bewoonbare installatie en ICI Eindhoven:We komen eraan , over de toekomst van de stad Eindhoven met workshops met de vraag: wat willen de Eindhovenaren?

Al deze interventies getuigen van onderzoek als het centrale thema in het werk van MVRDV/The Why Factory.

E-mail: pr@mvrdv.com
Website: http://www.mvrdv.com
Telefoon: +31104772860