HEMA heeft jonge ontwerpers gevraagd mee te denken over duurzaam en sociaal design. Ideeën en producten die het leven leuker en makkelijker maken, op een duurzame en sociale manier.

De designers met de beste ideeën werken op 22 oktober samen met het HEMA expertteam om hun ontwerp verder te ontwikkelen. Een idee dat niet alleen voor de designer en HEMA is, maar voor iedereen. Dat noemen we HEMA design daten™. Bezoekers van de Dutch Design Week kunnen op 22 oktober op het Ketelhuisplein het ontwerpproces live volgen en hun stem uitbrengen op het ontwerp van hun voorkeur. Deze publieksstemmen worden meegenomen in het juryberaad. Aansluitend presenteren de designers hun ontwerp en wordt de winnaar van HEMA design daten 2017 bekend gemaakt

Programma HEMA design daten @Dutch Design Week

22 oktober 2017

11.00 – 16.00 uur

HEMA design daten: volg het ontwerpproces en breng een stem uit!

16.15 uur

Presentaties door designers

16.45 uur

Jury overleg

17.00 uur

Grand finale - Bekendmaking winnaars

Locatie

Ketelhuisplein
Ketelhuisplein
5617AE Eindhoven

Map No. 26


Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Honden toegestaan, Ook na 18.00 uur open, Kidsproof

Openingstijden

zo 22 okt. 11:00 - 17:30

Colofon

Organized by HEMA

Bij HEMA denken we in alles wat we doen vanuit de klant. Dit doen we door onze klant in het dagelijks leven te observeren, het gesprek met haar aan te gaan en door haar nieuwe producten te laten testen. Op deze manier identificeren we behoeften en gaan we op zoek naar oplossingen en innovaties. Design thinking bij HEMA is breder dan alleen productontwikkeling. Het is een manier van denken die maatschappelijke thema’s raakt, door het observeren van het dagelijks leven, de mensen en hun gedrag.

E-mail: info@dutchdesignfoundation.com
Website: http://www.hema.nl/nieuws/design-daten
Telefoon: 020-3114411