Tijdens de Awards Show staan alle finalisten centraal en worden de winnaars van 2017 bekendgemaakt. Awards zijn er in de hoofdcategorieën: Product, Fashion, Habitat, Communication, Service & Systems en Design Research. Speciale prijzen zijn de Young Designer Award, de Best Client Award en de BNO Piet Zwart Prijs. De ontwerper met de meeste stemmen van het publiek gaat naar huis met de Public Award. De muziek wordt verzorgd door OIJ. De presentatie is in handen van Clarice Gargard.

Na afloop van de Awards Show is er de DDA afterparty in het Effenaar Cafe. Kortom: een avondvullend programma waarbij Dutch design wordt gevierd.

Locatie

Effenaar
Dommelstraat 2
5611CK Eindhoven

Central Area

Openingstijden

za 28 okt. 20:30 - 23:30

Colofon

Organized by Dutch Design Awards

Dutch Design Awards (DDA) beloont sinds 2003 Nederlandse ontwerpers voor hun meest indrukwekkende, vernieuwende en baanbrekende projecten. Naast de Best Client Award en de awards voor Product, Communication, Habitat, Fashion, Design Research, Service & Systems en Young Designer, reikt DDA een speciale prijs uit aan opdrachtgevers (Best Client Award) en wordt in samenwerking met de BNO dit jubileumjaar ook de tweejaarlijkse Piet Zwart Award weer uitgereikt. Het meest veelbelovende ontwerp voor de toekomst wordt bekroond met de Future Award.

Dit jubileumjaar viert DDA de toekomst met een nieuwe lichting ontwerpers, het publiek maken van de archieven en het vertellen van de verhalen achter 15 jaar het beste van Nederlands design. Met de wedstrijd, de Awards Show, een (reizende) overzichtstentoonstelling en de uitgave van Dutch Design Today is Dutch Design Awards een uniek platform voor Nederlands design. Sinds 2008 houdt DDA kantoor in designhoofdstad Eindhoven. DDA vormt jaarlijks het hoogtepunt van Dutch Design Week.

E-mail: info@dutchdesignfoundation.com
Website: http://www.dutchdesignawards.nl
Telefoon: 0402961150