Ineke van der Sommen is de zeer ervaren mandenvlechter van het Zuiderzeemuseum. Tijdens deze masterclass op Ducth Design Week 2017 maak je een ronde wilgen mand met greepjes en je leert deze dag verschillende vlechttechnieken. Er wordt gevlochten met wilgentenen, dit zijn de eenjarige twijgen van de amandelwilg die zich door hun soepelheid gemakkelijk laten verwerken. Je kan de wilgentenen ongeschild (bruin) en geschild (wit) gebruiken waardoor randen ontstaan.

Dinsdag 24 oktober 11.00 – 18.00 uur
Deelnamekosten: € 85,00 (inclusief passe partout DDW)
Locatie: Veem, Torenallee 86-02
Werkruimte HOW & WOW
Niveau beginners, maximaal aantal deelnemers: 6
Let op: het is belangrijk dat deelnemers voldoende kracht in hun vingers hebben

Deze locatie is onderdeel van het DDW Ticket, een DDW Ticket biedt je negen dagen onbeperkt toegang tot alle DDW locaties én DDW Music (m.u.v. de Specials)

Meer info & Tickets

Locatie

Veem, floor 2
Torenallee 80, floor 2
5617BE Eindhoven

Map No. 14


Strijp Area

Kidsproof

Openingstijden

di 24 okt. 11:00 - 18:00

Colofon

Organized by Crafts Council Nederland

Crafts Council Nederland is het overkoepelende platform voor het hedendaagse creatieve ambacht. Het is de plek waar kennis overgedragen en geactualiseerd wordt. De plek waar design, kunst, mode, erfgoed en vakmanschap samenkomen. Crafts Council Nederland werkt nauw samen met alle spelers uit het Crafts Domein. Als onderzoeker. Als initiatiefnemer. Als gids. Als conceptontwikkelaar. Als aanjager. Als verbinder.

E-mail: amanda@craftscouncil.nl
Website: http://www.craftscouncil.nl