Het Form&Seek Collectief maakt de weg vrij voor zelfstandige ontwerpers door de gangbare industrie-standaard te doorbreken.

Tijdens Dutch Design Week zullen we een collectie presenteren waarvoor we een Kickstarter campagne zijn gestart, om de initiële investering te verzamelen voor het tot leven brengen van een collectie ambachtelijk gemaakte design-objecten die klaar zijn voor verkoop via het Form&Seek label.

Kickstarter campagne link:

http://kck.st/2xipccV

Form&Seek is een initiatief van en voor ontwerpers en tot nu toe hebben we ons collectief volledig zelf bekostigd. Nu hebben we jouw hulp en steun nodig om een nieuw perspectief te scheppen voor zelfstandig en onafhankelijk design.

Rive Roshan exposeert nieuw en bestaand werk waarin kleur en textuur worden gebruikt om zachtheid en warmte toe te kennen aan moderne interieurs.

Rive Roshan Rive Roshan Website
Form&Seek Form&Seek Website
Kickstarter Campaign Kickstarter Campaign Website

Locatie

(H)eerlijk Anders
Hallenweg 9
5615PP Eindhoven

Map No. 42


Central Area

Openingstijden

zo 29 okt. 11:00 - 15:00

Colofon

Curator: Rive Roshan (Golnar Roshan & Ruben de la Rive Box) & Bilge Nur Saltik
Tentoonstellingsontwerp: Rive Roshan
Grafische vormgeving: Design&Practice
Fotografie: Design&Practice

Organized by Form&Seek

Rive Roshan is een experimentele ontwerpstudio werkend op het grensgebied tussen grafisch, interieur- en productontwerp. De studio is een samenwerkingsverband van de Nederlandse ontwerper Ruben de la Rive Box en Iraans-Australische ontwerper Golnar Roshan.

De studio verkent nieuwe toepassingen van materialen om zo tactiele, veelzijdige en aantrekkelijke producten te ontwerpen voor een mobiele generatie.

Een diepgaande affiniteit met kleur, textuur en materialiteit leiden in het werk van Rive Roshan tot een esthetiek van rauwe schoonheid.

___

Form&Seek is een internationaal collectief van jonge ontwerpers die geïnteresseerd zijn in zowel de functioneel als poëtische kracht van ontwerp en die geloven dat objecten de potentie hebben om betekenisvolle boodschappen te communiceren en een nieuwe blik op de wereld kunnen werpen.

Voor de eerste keer lanceert Form&Seek een collectie van ambachtelijke ontwerp-objecten, bereikbaar voor iedereen om te kopen. Zodoende wordt een platform gecreëerd dat jonge onafhankelijke ontwerpers in staat stelt hun werk te verkopen aan een groter publiek en wordt de kracht van het collectief aangewend voor de ontwikkeling van het individu.

E-mail: studio@formandseek.com
Website: http://www.formandseek.com
Telefoon: +31641265327