HEY YOU!

Wie denkt dat chefs alleen koken, stuit op een achterhaald concept.

Creatieve Food Studio en AnoukxVera nodigen je daarom uit voor een expositie in het VDMA gebouw waar je perceptie van het traditionele diner maximaal wordt opgerekt en ál je zintuigen op unieke wijze worden geprikkeld.

In deze Memory Shop zijn de krachten gebundeld van modedesigners, grafisch vormgevers, interieurontwerpers en keramisten om jouw ervaring en beeld van dineren naar een hoger level te tillen waarin nieuwsgierigheid, enthousiasme en verbazing de boventoon voeren.

Naast de expositie zal er tijdens de Dutch Design Week driemaal een exclusieve gastronomische ervaring plaatsvinden die vaart op de nieuwe ‘experiental dining’ beweging in het culinaire landschap. Beschouw jezelf hier niet als gast maar als ontdekkingsreiziger en ervaar hoe de barrières tussen food en design vervagen en de twee componenten prachtig samensmelten tot een visueel spektakel.

Fluid Fire, Green Screen Square en Pastel Pastry Club; de culinaire taal op je bord is gevormd door het unieke alfabet van de 15 betrokken designers van de Design Academy die het team zijn achter dit exclusieve diner. Hun motto: ‘Teamwork makes the dream work.’

Wil je onderdeel zijn van één van de drie exclusieve lunches en diners tijdens Dutch Design Week?
Deze vinden op de volgende dagen plaats in het VDMA gebouw (Vestdijk 27):

23 oktober 12:30 - 15:30
26 oktober 12:30 - 15:30
27 oktober 18:30 - 21:30
28 oktober 18:30 - 21:30
29 oktober 12:30 - 15:30


Early Bird tickets zijn beschikbaar vanaf 1 oktober op de website www.creativefoodstudio.com.

Deze experience wordt vormgegeven en gecureerd door Naresh Ramdjas en AnoukxVera.

Creative Food Studio Creative Food Studio Website
AnoukxVera AnoukxVera Website

Locatie

VDMA
Vestdijk 25-27
5611CA Eindhoven

Map No. 81


Central Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, Ook na 18.00 uur open

Openingstijden

za 21 okt. 10:00 - 19:00
zo 22 okt. 10:00 - 19:00
ma 23 okt. 10:00 - 19:00
di 24 okt. 10:00 - 19:00
wo 25 okt. 10:00 - 19:00
do 26 okt. 10:00 - 19:00
vr 27 okt. 10:00 - 19:00
za 28 okt. 10:00 - 19:00
zo 29 okt. 10:00 - 19:00

Colofon

Curator: Naresh Ramdjas & AnoukxVera
Tentoonstellingsontwerp: Naresh Ramdjas & AnoukxVera
Grafische vormgeving: Naresh Ramdjas & AnoukxVera
Film: Studio Selvedge
Dank aan: Océ - A Canon Company ● Boergroep CT Coffee & Coconuts ● Flexkeuken ● Le Nouveau Chef Nareshtaurant ● Oedipus ● Philips Lighting ● Print Unlimited

Organized by The Creative Food Studio

Naresh Ramdjas
Sinds 2011 is Naresh Ramdjas al volop actief in de kook scene.
Met zijn kijk op voeding, talent in koken, stijl en vormgeving wist hij al meerdere malen hoge punten te scoren. In 2014 studeerde hij af aan de Design Academy met zijn 'Nareshtaurant', waarmee hij verschillende design nominaties kreeg. Punten op nationaal niveau scoorde hij met z'n plek in de finale van MasterChef Holland 2015.


Naast het runnen van verschillende pop-up restaurants en het op caterings samenbrengen van Food en Design, doet hij ook nog veel andere dingen in de culinaire scene. Zo zet hij zich in bij meerdere projecten van de Youth Food Movement en is hij sinds kort het gezicht van het nieuwe platform 'Appie Today' van Albert Heijn.

Chef, Net-geen-MasterChef, Trendspotter, Vormgever, Foodstylist, Presentator, Moderator, Cateraar, hij is het allemaal en zelfs nog meer...

Nareshtaurant staat ieder jaar op de Dutch Design Week in Eindhoven, op een steeds misschien wel uitdagendere locatie, met een concept die elke keer weer anders is. Het gaat er in ieder geval altijd om dat eten niet alleen eten is, maar een extra of misschien wel meer dan drie extra ladingen met zich meebrengt.
Eten is ook beleven, maar mag naast dat ook gewoon een genot zijn. Naast de Dutch Design Week zullen zich in de toekomst meer locaties aandienen waar je kunt aanschuiven voor een unieke ervaring.


AnoukxVera
Sinds 2015 is AnoukxVera optimistisch en milieubewust in sportswear en print.

Naast items die volledig geproduceerd zijn in Nederland, geeft
AnoukxVera een altijd vrolijk en humoristische kijk op het leven.

Ze staan bekend om hun uitdagende prints en kleurrijke visuele
verhalen, die vaak ondersteund worden door abstracte, vervreemde foto's of film.

In 2016 lanceerde AnoukxVera een limited edition collectie bij alle filialen van Hutspot en waren zij al te zien in de Popcore Expositie tijdens de Dutch Design Week met hun nieuwste collectie “Teeny Tiny”.

E-mail: info@creativefoodstudio.com
Website: http://www.creativefoodstudio.com