Wat is het nu precies, Vuurbrood? De omschrijving die dit nog het meest helder verwoord is: een kruising tussen een tosti en een ravioli. Net als bij een tosti is de basis gegrild brood. Wat Vuurbrood anders maakt, is dat het aan de randen hermetisch afgesloten is. Daardoor ontstaat de mogelijkheid om er een vulling in te doen. Een verfijnd mengsel van ingrediënten, zoals bij een ravioli. En net als bij een ravioli kan die vulling eindeloos variëren.

Een Vuurbrood wordt in speciaal hiervoor ontworpen gietijzeren grillvormen boven een vuur bereid. Vandaar de naam. Naast dat deze twee pannen de randen stevig op elkaar gedrukt houden, branden ze ook een groot nummer in het brood. Dit getal komt overeen met het nummer op de menukaart. Zo weet je zeker dat je je tanden in het juiste broodje zet.

Vuurbrood Vuurbrood Website

Locatie

Ketelhuisplein
Ketelhuisplein
5617AE Eindhoven

Map No. 26


Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Honden toegestaan, Ook na 18.00 uur open, Kidsproof

Openingstijden

za 21 okt. 11:00 - 18:00
zo 22 okt. 11:00 - 18:00
ma 23 okt. 11:00 - 18:00
di 24 okt. 11:00 - 18:00
wo 25 okt. 11:00 - 18:00
do 26 okt. 11:00 - 18:00
vr 27 okt. 11:00 - 18:00
za 28 okt. 11:00 - 18:00
zo 29 okt. 11:00 - 18:00

Colofon

Organized by Vuurbrood

Voordat Cor den Boer (58) begon aan zijn Vuurbrood-project had hij een carrière als creatief directeur van een reclamebureau.

Neboko/TBWA, waarvan hij een van de drie oprichters is, werd een van de grootste en succesvolste reclamebureaus in Nederland. Den Boer won zowel nationale als internationale prijzen met zijn campagnes voor Unilever - vier uur Cup a Soup, Heineken - Biertje? en Albert Heijn - de supermarktmanager.

Een aantal jaar geleden besloot Den Boer een nieuw avontuur aan te gaan. Daaruit ontstond Vuurbrood, waarin zijn liefde voor eten en het bouwen aan een merk samenkomen.


E-mail: info@vuurbrood.nl
Website: http://www.vuurbrood.nl
Telefoon: 0615628920 (Selma Romkes)