Annelies Hermsen viert tijdens de Dutch Design Week haar 12 jarig jubileum als fooddesigner met de opening van haar nieuwe atelier. Op het terrein van Piet Hein Eek. Je kan hier letterlijk een kijkje in de ‘keuken’ komen nemen. Geen echte keuken, maar een lab, een testruimte, waar zij naast creatief advieswerk ook experimenteert met culinaire brouwsels.

Kijk je mee in het ontwikkelproces van haar meest recente project? Van Bok tot Blok is een zoektocht naar de toepasbaarheid van bokkenvlees, een product dat we te weinig tegen komen in de Nederlandse keukens.

Creatief ben je op je best als je je omringt met inspirerende personen, aldus Annelies. Daarom heeft ze twee goede vrienden en tevens geweldige creatievelingen uitgenodigd om samen te exposeren.

Maarten Baptist creëert graag een nieuwe kijk op hoe we eten en drinken. Diverse malen werkten Annelies & Maarten samen en experimenteerden ze met glaswerk voor verschillende culinaire bedrijven.

Crêpe Susette (Susette Brabander) is werkzaam als art director food. Ze presenteert met trots haar nieuwe boek: Culinaire Cosmetica, recepten voor huid & haren, bereidt met ingrediënten uit de fruitschaal, kruidentuin, koelkast en voorraadkast.

Annelies is elke dag aanwezig en vindt het enorm leuk om jou haar nieuwe plek te laten zien. En misschien, als haar experiment lukt, valt er ook iets te proeven...

Annelies Hermsen Annelies Hermsen Website
Crêpe Susette (Susette Brabander) Crêpe Susette (Susette Brabander) Website
Maarten Baptist Maarten Baptist Website

Locatie

Ontwerpstudio Annelies Hermsen
Halvemaanstraat 32
5651BR Eindhoven

Map No. 4


Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Ook na 18.00 uur open

Openingstijden

za 21 okt. 10:00 - 19:00
zo 22 okt. 10:00 - 19:00
ma 23 okt. 10:00 - 19:00
di 24 okt. 10:00 - 19:00
wo 25 okt. 10:00 - 16:00
do 26 okt. 10:00 - 19:00
vr 27 okt. 10:00 - 19:00
za 28 okt. 10:00 - 19:00
zo 29 okt. 10:00 - 16:00

Overige activiteiten

Opening - officiele opening (alleen op uitnodiging)
wo 25 okt. 17:00 - 19:00

Colofon

Organized by Ontwerpstudio Annelies Hermsen

Annelies Hermsen werkt voornamelijk in opdracht van bedrijven die een link hebben met de horeca en/of voedingsmiddelenindustrie. Ze benaderd haar projecten vanuit creatief en culinair perspectief waarbij ze de wens van de opdrachtgever kritisch onder de loep neemt om zo tot een innovatief en smakelijk resultaat te komen.

E-mail: info@annelieshermsen.nl
Website: http://www.annelieshermsen.nl
Telefoon: 0612906249