Aansluitend op het VDMA concept organiseert Envisions 5 x in de week een lunchprogramma, waarbij zowel evisionairs, exposanten en genodigde gasten uit het vak zullen aanschuiven. Elke lunch zal in het teken staan van een thema, bijpassend worden sprekers uitgenodigd die zullen vertellen over dit onderwerp. ‘De Creative Chef’ zorgt voor unieke eetervaring. Hij kijkt vanuit culinair oogpunt naar het plaatmateriaal van Finsa en de experimenten van Envisions en laat je deze ideeën nu ook in smaak ervaren.

Creative Chef Jasper Udink ten Cate: “Mijn uitgangspunt is dat ik iemand kan raken met mijn eetconcepten. Denk aan een herinnering of een gevoel. Als ik met mijn eten of concepten mensen kippenvel kan geven dan ben ik geslaagd! Dit doe ik liever niet alleen maar met zoveel mogelijk anderen. Waarom? Door met elkaar samen te werken worden de eet-concepten op een hoger niveau gebracht. Creative Chef staat voor co-creatie en samenwerken.”

Met deze waarden sluit hij volledig aan bij Envisions. Een unieke eet, voel en kijkbeleving is gegarandeerd.

Creative Chef Jasper Udink ten Cate Website
Envisions Website
Finsa Website

Locatie

VDMA
Vestdijk 25-27
5611CA Eindhoven

Map No. 81


Central Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, WiFi, Ook na 18.00 uur open

Openingstijden

za 21 okt. 13:00 - 15:00
zo 22 okt. 13:00 - 15:00
di 24 okt. 13:00 - 15:00
wo 25 okt. 13:00 - 15:00
vr 27 okt. 13:00 - 15:00
za 28 okt. 13:00 - 15:00

Colofon

Curator: Envisions
Dank aan: Finsa

Organized by Envisions

Experimenteren leidt tot innovatie. Dat is de drijfveer van Envisions, een Nederlands collectief aangestuurd door Sanne Schuurman en Simone Post, ze presenteren alles behalve het eindproduct. Deconstrueren, ontwrichten, binnenste buiten keren en ontdekken: creativelingen die bedrijven maar ook het publiek willen wakker schudden door buiten de gebaande paden te treden. Het werk biedt inzicht in verschillende fasen van het proces welke normaal achter gesloten deuren blijven. In nauwe samenwerking met een team van getalenteerde ontwerpers worden totaalconcepten, verassende onderzoeken en krachtige exposities gecreëerd.

E-mail: info@envisions.nl
Website: http://www.envisions.nl