Lezing (Engels gesproken) georganiseerd door Additive Industries

De aandacht en interesse voor ontwerpen voor 3D metaal printen neemt toe in de high-tech industrie waar de unieke voordelen van Additive Manufacturing, zoals lichtgewicht ontwerpen, optimale thermische prestaties en integratie van onderdelen tot zijn recht komt. Daarnaast biedt deze technologie de mogelijkheden om unieke ontwerpen en maatwerk te maken.

Deze Design for Additive Manufacturing Masterclass wordt door Additive Industries georganiseerd als onderdeel van Additive World. De Masterclass heeft als doel om een overzicht te geven van alle aspecten die bij Design for Additive Manufacturing komt kijken zoals toepassings mogelijkheden, ontwerpregels, applicatie of klant specifiek ontwerpen.

Deze Masterclass zal richtlijnen bieden en inzicht geven in de mogelijkheden van ontwerpen voor 3D metaal printen en concrete toepssingen door en voor experts in deze industrie en en geinteresseerden in Additive Manufacturing. Daarnaast biedt deze dag uitstekende mogelijkheden tot netwerken en ervaringen uit te wisselen met experts uit deze sterk opkomende industrie aan het einde van de dag tijdens een netwerkborrel.

Masterclass: Design for Additive Manufacturing Masterclass: Design for Additive Manufacturing Website

Deze locatie is onderdeel van het DDW Ticket, een DDW Ticket biedt je negen dagen onbeperkt toegang tot alle DDW locaties én DDW Music (m.u.v. de Specials)

Meer info & Tickets

Locatie

Innovation Powerhouse
Zwaanstraat 31A
5651CA Eindhoven

Map No. 10


Strijp Area

Toiletten, WiFi, Ook na 18.00 uur open

Openingstijden

do 26 okt. 09:30 - 18:00

Inschrijven

Voor dit evenement moet je je inschrijven. Dat kun je doen via:

- Website
- E-mail
- +31 402180660

Colofon

Organized by Additive Industries

Additive Industries heeft de ambitie om industriële additive manufacturing/3D printing voor hoogwaardige high tech markten van ‘lab’ naar ‘fab’ te brengen. Zij gelooft dat directe fabricage van functionele delen in metaal op basis van digitale 3D informatie de industriële toeleverketen duurzaam zal veranderen. In een vruchtbare omgeving gebaseerd op open innovatie, ontwikkelt Additive Industries de volgende generatie industriële 3D metaalprint systemen. Daarbij bouwt zij voort op de ruime ervaring van bestaande high tech machinebouwers, materiaal leveranciers, designers, engineers, kennisinstellingen, industriële toeleveranciers en eindgebruikers door samen te ontwerpen, te experimenteren en producten te maken. De industriële 3D metaalprint systemen worden ontwikkeld voor veeleisende gebruikers in hoogwaardige markten als aerospace, medische systemen, defensie en high tech equipment.

E-mail: team@additiveindustries.com
Website: https://additiveworld.com/Masterclass/Masterclass-design-for-am-iv
Telefoon: +31 402180660