Dutch Design Week..., waar te beginnen? Het valt niet mee om je weg te vinden tussen deze prachtige overdaad aan design, designers en activiteiten.

See YA, dude! is het startpunt en meetingpoint van de BNO. Hier vind je de nieuwste generatie Dutch designers en hun werk. Duik in hun denkwereld met onze dagelijkse ochtendsessies en expositie.

Je leert hun werk kennen. En je ontdekt hoe ze werken en denken, wat ze fascineert en wat ze motiveert. Hoe zien de eerste stappen in hun carrière eruit? Wat willen ze en waar beginnen ze?

Kom naar de feestelijke lancering van de Dude Design Graduate Special met sieraadontwerper Ted Noten.

Kom hangen met de ontwerpers. Hang aan hun lippen, buig je over hun werk. Geniet en laat je inspireren. Loop de Dude Design Graduates Route vanaf onze locatie. En kom terug voor een nieuw praatje, een drankje en meer. We zijn hier de hele week!

Dit is je kans om het werk te zien van: Maria Vogt, Daantje de Klein, Kim van Nispen, Iris van Houten, Roza Schous, Tosca van der Weerden, Bas Froon, Leonie Schepers, Wille-Meike Brand, Vincent Kierkels, Doeke van Nuil, Jasmijn Verduyn, Michelle van Ool, @student.design, Mieke Stuiver, Katja Grosskinsky, Zoë Jacobs, Aurore Brard, Marlou Rutten, Anna Davies, Claire Volger, Marjan van der Heijden, Roos Groothuizen, Daan Wubben, Djillie Roes, Aimee Selling, Marlijn Quirijnen, Jessica den Hartog, Bouke Bruins, Daan Wubben.

Locatie

The Student Hotel
Stationsweg 1
5611AA Eindhoven

Map No. 87


Central Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, WiFi, Ook na 18.00 uur open, Kidsproof

Openingstijden

za 21 okt. 10:00 - 18:00
zo 22 okt. 10:00 - 18:00
ma 23 okt. 10:00 - 18:00
di 24 okt. 10:00 - 18:00
wo 25 okt. 10:00 - 18:00
do 26 okt. 10:00 - 18:00
vr 27 okt. 10:00 - 18:00
za 28 okt. 10:00 - 18:00
zo 29 okt. 10:00 - 18:00

Overige activiteiten

Borrel - Launch Dude Design Graduation Special
za 21 okt. 17:00 - 20:00

Colofon

Organized by Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO)

Dude, Dutch Designers Magazine is een uitgave van de BNO. Het is het enige multidisciplinaire designmagazine in Nederland, Dude schrijft niet alleen over design, maar ook over de designers erachter, over hoe zij denken en werken, over het designproces en de toegevoegde waarde van design. Dude is een kwartaalblad: het herfstnummer verschijnt kort voor Dutch Design Week en bevat de jaarlijkse eindexamenspecial met de dertig beste afstudeerprojecten, de Dude Graduates.

YA, Young Alumni is een nieuw door de BNO gestart initiatief. YA is een bottom-up beweging voor en door jonge alumni van designopleidingen. Na een eerste, succesvolle pop-up expositie met event in Groningen vervolgt de beweging eerst zijn weg naar Den Haag, en en ten slotte naar Eindhoven voor de Dutch Design Week. Het uiteindelijke doel is het veroveren van Nederland, waarbij steeds meer jonge designprofessionals zich aansluiten bij de community en events.

De BNO is de grootste brancheorganisatie voor ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. De BNO ondersteunt ontwerpers bij de dagelijkse beroepspraktijk, en investeert in voorlichting, regelgeving, onderzoek en educatie. Daarmee vertegenwoordigt de BNO ook het collectieve belang van de designgemeenschap en draagt ze bij aan verbetering van de designinfrastructuur in Nederland en Europa.

E-mail: info@bno.nl
Website: http://www.bno.nl
Telefoon: 020-6244748