Lezing (Engels gesproken) georganiseerd door The Wild Society

Wereldwijd worden steeds vaker creatieve processen gebruikt om betere ideeën te genereren voor innovatie en om sociale problemen op te lossen. Ik wil het creatieve proces naar een hoger niveau tillen. Om een betere wereld te ontwerpen moeten we loslaten. Deze elementen spelen hierbij een rol:

  • Het stellen van precies de juiste vraag voor precies het juiste antwoord.
  • Het vaststellen van de juiste startwaarden door observatie.

Kan jij objecten observeren en vaststellen wat deze echt zijn. We dienen de invloed van onze maatschappij los te laten en in te zien zodat we zelfstandig gaan nadenken en meer denken als een Solutionist.

Lezing

maandag 23 Oktober om 14.00

Academisch Genootschap

Parklaan 93, 5613 BC Eindhoven

Gratis Parkeren en slechts 5 minuten van het Station!

The Wild Society The Wild Society Website

Locatie

Academisch Genootschap
Parklaan 93
5613BC Eindhoven

Central Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, WiFi

Openingstijden

ma 23 okt. 14:00 - 15:30

Inschrijven

Voor dit evenement moet je je inschrijven. Dat kun je doen via:

- Website
- E-mail
- 06-51612484

Colofon

Curator: The Wild Society
Teksten: Maurille de Smalen

Organized by The Wild Society

Solutionist, Maurille de Smalen, is de oprichter van The Wild Society (2015) en onderzoeker van: creativiteit, de werking van ons brein en de invloed van de maatschappij. Het doel is het vormgeven van precies de juiste vraagstukken voor precies de juiste ideeën die kunnen leiden tot een goede toekomst.
Maurille is tevens docent bij de HKU in Utrecht, waar zij les geeft in onder andere creativiteit, storytelling en kunstgeschiedenis. Zij werkt aan onderzoeksprojecten als "Hoe het creatieve brein te ontwikkelen", sinds zij zich realiseerde welk effect de maatschappij heeft op ons brein. Wilder denken, anders denken, beter zien is noodzaak, willen we de huidige (sociale en maatschappelijke) problemen kunnen oplossen.
Zij geeft lezingen over onderwerpen die variëren van: Hoe werkt een Solutionist, de kunst van het observeren, de kopieer maatschappij en meer.

E-mail: explore@thewildsociety.nl
Website: http://www.thewildsociety.nl
Telefoon: 06-51612484