SENSORY REALITY POD & PLATFROM

De afgelopen 6 jaar ontwikkelde SENSIKS een Multi-sensorische interactieve belevingscabine waarbij alle zintuigen geprogrammeerd kunnen worden in een totaalbeleving.

Bestaande- en nieuwe Audio Visuele content (Film, Muziek, VR, AR & Games), kan Multi-sensorisch verrijkt worden waarmee de gebruiker van een staat van observeren naar beleven wordt gebracht.

Zintuigactivatie heeft toepassingen in de health & wellness maar ook op gebied van trainingen, entertainment, travel en marketing.

De SRP is volledig digitaal geproduceerd met de meest moderne CNC freestechnieken, en van de meest duurzame plaatmaterialen vervaardigd van snelgroeiende grassoorten en afvalstromen uit de houtbewerkingsindustrie (zoals. zaagsel & riet).

Hiermee loopt SENSIKS Voorop in de 4e industriële revolutie met als pijlers: modulaire, duurzame, lokale & digitale productie.

De hardware (POD) en software (Platform) worden beide als een modulair framework en toolbox aangeboden voor audiovisuele (AV) content creators.

Audiovisuele content creators kunnen hun content ‘sensifyen’ en uploaden op ons platform. Door de content aan te bieden middels een PPE (pay per experience) model kunnen de content creators terugkerende inkomsten genereren op hun creaties.

Interactief

Door middel van gekoppelde bio/neuro feedback systemen kan de SRP organische reacties zoals wijzigingen in hersengolven, hartslag, HRV & huidgeleiding meten tijden de beleving.

Hiermee kan precies gemeten worden op welke stimuli de reacties plaatsvinden, waardoor het systeem de gebruiker steeds beter leert kennen en de emotionele staten van de gebruiker kan bepalen en beïnvloeden.

Ook kan het systeem de beleving aanpassen aan de hand van de biometrische reacties van de gebruiker.

SENSIKS. SENSIKS. Website

Locatie

Veem | Floor 7
Torenallee 80
5617BE Eindhoven

Map No. 17


Strijp Area

Openingstijden

za 21 okt. 11:00 - 18:00
zo 22 okt. 11:00 - 18:00
ma 23 okt. 11:00 - 18:00
di 24 okt. 11:00 - 18:00
wo 25 okt. 11:00 - 18:00
do 26 okt. 11:00 - 18:00
vr 27 okt. 11:00 - 18:00
za 28 okt. 11:00 - 18:00
zo 29 okt. 11:00 - 18:00

Colofon

Dank aan: BALTAN - ENVERSED - SINGULARITYU NETHERLANDS

Organized by SENSIKS. B.V.

Na jaren van soulsearching en een werkzaam leven op velerlei gebied, ontmoette Fred voormalig BOOKING.COM CEO Stef op een meditatie cursus. Vijf jaren intensieve samenwerking leidden tot Fred’s starten van een eigen onderneming in 2005.

Rond 2008 trof de crisis ook zijn bedrijf. Op een zonnige Nederlandse stranddag ervoer Fred dat hij zich daar energieker en positiever voelde. Hij vroeg zich af hoe het kalmerende effect van de natuur op lichaam en geest nou precies werkte, en raakte in de ban van dat proces. Zou het mogelijk zijn dezelfde hormonale reacties te triggeren door het simuleren en combineren van diverse stimuli zoals die dag op het strand?

In samenwerking met de TU Delft en diverse neuro- en bio wetenschappers van TNO begon Fred het traject van research. In maart 2017 introduceerde hij met zijn team het SENSORY REALITY Pods&Platform wereldwijd op de South by Southwest Conferentie (SXSW), USA.

E-mail: sensiks@sensoryreality.com
Website: http://www.sensiks.com
Telefoon: +31650252069