Tijdens de interactieve expositie New school: Please do touch nodigt Studio Tast jou uit in hun wereld van onderwijsinnovatie. Leren vindt niet alleen plaats in een school, leren gebeurt overal en op elke leeftijd. Als ontwerpstudio verbindt Studio Tast nieuwe technologieën, interacties en design thinking aan eigentijdse leerbehoeftes. Zo willen zij nieuwsgierigheid prikkelen en daarmee de motivatie om te leren aanwakkeren. Niet het eindproduct maar het proces zal in deze expositie centraal staan, waarin de bezoeker een actieve rol krijgt om zijn eigen vernieuwende leerstijl te ontdekken.

Studio Tast Studio Tast Website

Deze locatie is onderdeel van het DDW Ticket, een DDW Ticket biedt je negen dagen onbeperkt toegang tot alle DDW locaties én DDW Music (m.u.v. de Specials)

Meer info & Tickets

Locatie

Veem, floor 3
Torenallee 80, floor 3
5617BE Eindhoven

Map No. 15


Strijp Area

Colofon

Organized by Studio Tast

Studio Tast is een ontwerpbureau gespecialiseerd in onderwijsinnovatie. Onze passie ligt bij het ontwerpen van vernieuwende en eigentijdse (les)materialen, platformen en leermiddelen. Hierbij staan denken én doen centraal en komt online met offline leren samen. Met deze producten maken wij het mogelijk om iedereen op zijn/haar eigen leerstijl en niveau te stimuleren. Hierdoor laten we mensen, jong en oud, met plezier en motivatie actief leren.

E-mail: info@studiotast.com
Website: http://www.studiotast.com
Telefoon: +31 (0)6 214 846 22