Met een reeks korte, stimulerende presentaties van sprekers met ‘gezag’ in deze domeinen wil SUPERFAST het publiek inspireren en informeren. De vierde editie van SUPERFAST is op 27 oktober 2017 en vindt opnieuw plaats tijdens de Dutch Design Week in Natlab Eindhoven.

SUPERFAST wordt georganiseerd door de VNV (verpakkingskundigen) en BNO NEXTpack (brand & packaging designbureaus)

Thema van SUPERFAST#4 is Gamechanging in Packaging. Wat zijn Gamechanging-succes-stories en waar gaat het mis? Wat houdt het anno 2017 in en wat is er nodig om een échte Gamechanger te zijn. In hoeverre zijn diepe zakken belangrijk om succesvol te zijn? Hoe meng je de verschillende belangen van risico beperking en game-changing? En hoe ziet de toekomst er volgens gamechanging packaging eruit en hoe kan de industrie daar op anticiperen.

Doelgroep: Marketeers, verpakkingskundigen, productontwikkelaars, ontwerpers designbureaus en studenten. Het is spannend om disciplines samen te brengen die traditioneel naast elkaar opereren en om de discussie met elkaar aan te gaan hoe we met verpakkingen op nieuwe manieren verbindingen kunnen maken.

In totaal worden ca. 200 professionals en studenten verwacht.

Deelnemers bepalen zelf hun toegangsprijs bij inschrijving (min. € 5,-). Leden BNO-VNV en genodigden hebben voorrang.

Moderator van de dag is Steye van Dam (http://steye.nl)

Locatie

Natlab
Kastanjelaan 500
5616LZ Eindhoven

Map No. 19


Strijp Area

Toegankelijk voor mindervaliden, Toiletten, WiFi

Openingstijden

vr 27 okt. 09:30 - 13:30

Inschrijven

Voor dit evenement moet je je inschrijven. Dat kun je doen via:

- Website
- E-mail
- +31614465203

Colofon

Organized by BNO

VNV: De Vereniging van Nederlandse Verpakkingskundigen (VNV) is een vereniging van experts op het gebied van verpakking en verpakken.

NEXTpack: NEXTpack is een BNO platform dat de belangrijkste Nederlandse packaging design bureaus verenigt: Anthem, Bowler & Kimchi, BRUM Design, Bataafsche Teeken Maatschappij, Design Bridge, FLEX/design, Millford, PROUDdesign, REGGS, SOGOOD, VBAT / dBOD, Snow Donuts

E-mail: marsha@bno.nl
Website: http://www.bno.nl
Telefoon: +31614465203