Hoe kan je als organisatie proposities en diensten ontwikkelen om mensen te helpen duurzamer te leven?

Door te leren van de inzichten over mensen die al duurzaam leven en deze in onze Service Design aanpak toe te passen om zo de effectiviteit van duurzame proposities te verhogen.

We hebben kwalitatief onderzoek gedaan (design research) bij mensen die al bewust bezig zijn met duurzaam leven en dit in hun eigen leven toe passen. Dit leverde veel inzichten in hun ervaringen, belemmeringen en drijfveren. In onze workshop helpen we je deze inzichten te gebruiken als input voor je eigen duurzame innovaties & proposities, die mensen helpen om duurzamer te gaan leven.

Je gaat aan de slag met de kansen die uit dit onderzoek naar voren komen, in combinatie met de principes voor het realiseren van gedragsverandering aan de hand van ons 'Behavior Change' model, om je eigen dienstverlening onder de loep te nemen. Je gaat weg met inspiratie en aanpak voor je eigen duurzame proposities!

Locatie

Igluu
Lichttoren 32
5611BJ Eindhoven

Central Area

Toiletten, WiFi

Openingstijden

wo 25 okt. 15:00 - 18:00
vr 27 okt. 10:00 - 13:00

Inschrijven

Voor dit evenement moet je je inschrijven. Dat kun je doen via:

- E-mail
- 0619005336

Colofon

Grafische vormgeving: Essense - Service Design
Teksten: Essense - Service Design
Fotografie: Essense - Service Design
Dank aan: Alle deelnemers aan het onderzoek

Organized by Essense - Service Design

Essense ontwerpt relevante digitale diensten vanuit een holistische klantervaring aanpak.

We zijn een service design bureau met kantoren in Amsterdam en Eindhoven. We zijn gespecialiseerd in digitale diensten in de context van de gehele klantervaring over fysieke en digitale kanalen. We willen graag partners zijn voor onze klanten vanaf de customer journey tot implementatie en verder. We betrekken de gebruiker gedurende alle fases van de productontwikkeling en geloven in het werken volgens een lean en iteratieve werkwijze.

E-mail: ingrid@essense.eu
Website: http://essense.eu
Telefoon: +31(0)619005336